Royal Canin SHN Mini Adult kapsička 12x 85 g

Naše cena s DPH
288,00 Kč/ks
23,99 Kč/kapsa
Dostupnost
Do vyprodání zásob
Royal Canin Mini Adult kapsičky vě šťávě jsou vhodné pro psy malých plemen do 10 ti kg do věku 12ti let.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCADULTPOUCH12X85
EAN
3182550793124
Hmotnost
1,2 kg

Popis

Royal Canin Mini Adult kapsičky vě šťávě jsou vhodné pro psy malých plemen do 10 ti kg do věku 12ti let.

Váš malý pes potřebuje krmivo, které bude podporovat a udržovat jeho optimální zdraví během celého období dospělosti. Složení krmiva ROYAL CANIN® Mini Adult in Gravy je vytvořeno tak, aby uspokojovalo veškeré nutriční potřeby malých dospělých psů. Kapsičky ROYAL CANIN® Mini Adult in Gravy jsou vhodné pro malé dospělé psy do 12 let, kteří váží méně než 10 kg.

Kombinace specifických živin podporuje zdraví trávicího traktu a udržuje rovnováhu střevní mikroflóry. Pečlivě upravený obsah energie v krmivu pomáhá malým psům udržet si ideální váhu. Je důležité vyhýbat se v dospělosti přibírání, protože metabolismus vašeho psa je teď oproti štěněčímu období pomalejší. Kapsičky pro psy navíc obsahují i živiny zlepšující stav kůže a srsti. Jsou obohaceno o omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA, které udržují kosti a klouby zdravé.

Aby mohlo uspokojit chutě co nejvíce psů, krmivo ROYAL CANIN® Mini Adult je dostupné také jako suché krmivo s křupavými a chutnými granulemi. Pokud přemýšlíte nad kombinovaným krmením, jednoduše se řiďte našimi pokyny, aby váš pes dostával to správné množství suchého i vlhkého krmiva.

SLOŽENÍ
Maso a živočišné produkty, obiloviny, oleje a tuky, vedlejší produkty rostlinného původu, minerální látky, cukry.

DOPLŇKOVÉ LÁTKY NA 1 KG
Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3: 150 mj., E1 (Železo): 6,5 mg, E2 (Jód): 0,2 mg, E4 (Měď): 1,7 mg, E5 (Mangan): 2 mg, E6 (Zinek): 20 mg - Technologické doplňkové látky: Klinoptilolit sedimentárního původu: 2 g.

ANALÝZA
Protein: 7,5 % - Obsah tuku: 5,5 % - Hrubý popel: 1,6 % - Hrubá vláknina: 1,1 % - Vlhkost: 81,0 % - EPA & DHA: 0,115 %.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články