Hills PD Canine Gastrointestinal Biome

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Nová řada GastroIntestinálního krmiva, které revolučním přístupem pozitivně ovlivňuje mikrobiom. Dietní suché krmivo pro dospělé psy, s kuřecím masem, prebiotickou vlákninou, antioxidanty a omega mastnými kyselinami, napomáhá podporovat zdraví střev a vyprazdňování, snadno stravitelná receptura.

Základní informace

Výrobce
Hill's
Kód
HILLSPDCGIB

Popis

Nová řada GastroIntestinálního krmiva, které revolučním přístupem pozitivně ovlivňuje mikrobiom. Dietní suché krmivo pro dospělé psy, s kuřecím masem, prebiotickou vlákninou, antioxidanty a omega mastnými kyselinami, napomáhá podporovat zdraví střev a vyprazdňování, snadno stravitelná receptura.

Pokud má váš pes zažívací potíže, můžete ho podpořit krmivem speciálně přizpůsobeným jeho potřebám. Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome je dietní suché krmivo pro dospělé psy s inovativním složením ActivBiome+. Dietní krmivo pro psy obsahuje prebiotickou vlákninu, která podporuje růst prospěšných střevních bakterií. Zvýšený obsah elektrolytů a lehce stravitelné složky krmiva přispívají k dobrému vstřebávání živin a optimálnímu trávení. Suché krmivo pro psy Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome s kuřecím tak může pomoci kompenzovat ztráty živin, ke kterým může docházet během průjmu a zvracení.

CHARAKTERISTIKA DIETY Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome s kuřecím
- Dietní kompletní krmivo pro zmírnění akutních střevních poruch vstřebávání a jako kompenzace nedostatečného trávení u dospělých psů.
- Snadno stravitelné složky krmiva - kuřecí maso, rýže a kukuřice, podporují optimální vstřebávání živin.
- Zvýšený obsah elektrolytů, obsahuje zvýšenou koncentraci sodíku a draslíku.
- Podporuje trávení, může podpořit pravidelné a ideální vyprazdňování.
- ActivBiome+ je inovativní receptura na podporu mikrobiomu ve střevech Vašeho psa, může snížit riziko opakujících se potíží.
- S DHA a EPA, vysoký podíl omega-3 mastných kyselin.
- S prebiotickou vlákninou, která podporuje růst zdravých střevních bakterií.
- Obohacené o psyllium, které podporuje zdraví střev.
- Klinicky ověřené antioxidanty podporují silný imunitní systém.
- Dobrá chuť, vysoká akceptace u mnoha psů.

SLOŽENÍ
Pšenice, kuřecí (9 %) a krůtí moučka, pivovarská rýže, kukuřice, kukuřičný gluten, mleté skořápky pekanových ořechů, bílkovinný hydrolyzát, moučka z hrachových otrub, živočišné tuky, ječmen, oves, lněné semínko, sušené řepné řízky, sójový olej, sušená citrusová dužina, minerální látky, rybí olej, sušené brusinky, sušená dýně, vitamíny, sušený zázvor, psylium, stopové prvky a betakaroten.

NUTRIČNÍ ADITIVA NA 1 KG
Vitamín A (9.630 IU/kg), vitamín D3 (700 IU/kg), vitamín E (700 mg/kg), vitamín C (110 mg/kg), betakaroten (1,5 mg/kg), železo (84,7 mg/kg), jód (1,3 mg/kg), měď (8,4 mg/kg), mangan (8,8 mg/kg), zinek (175 mg/kg), selen (0,2 mg/kg), s přírodními antioxidanty (směs tokoferolů).

ANALÝZA
bílkovina 21.0 %
tuk 13.4 %
hrubá vláknina 6.6 %
popel/popelovina 6.0 %
vápník 1.0 %
fosfor 0.66 %
hořčík 0.1 %
beta-karoten 1.5 mg
draslík 0.84 %
sodík 0.37 %
omega-3 mastné kyseliny 1.2 %
vitamín A 9760.0 IU
vitamín C (kyselina askorbová) 110.0 mg
vitamín D3 650.0 mg
EPA / DHA 0.2 mg
vitamín E (celkem) 700.0 IE/kg

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články