Hills PD Feline K/D + J/D Kidney + Mobility kapsička 12x 85 g

Běžná cena
482,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
13,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
469,00 Kč/ks
39,07 Kč/kapsička
Dostupnost
Do vyprodání zásob
Šťavnatá kapsička přispívající ke kvalitnějšímu a delšímu životu koček díky zpomalení progrese a míry klinických příznaků. Klinicky ověřená výživa, která pomáhá chránit životně důležité funkce ledvin, podporuje chuť k jídlu, podporuje mobilitu a zlepšuje celkovou kvalitu života u koček. Klinicky ověřená výživa pro souběžné nemoci.

Základní informace

Výrobce
Hill's
Kód
HILLSPDFKDM12X85
EAN
52742011554
Hmotnost
1,2 kg

Popis

Dietní mokré krmivo pro kočky K/D Mobility na podporu funkce ledvin a pohyblivosti, chutná receptura s kuřecím masem, upravený obsah fosforu a sodíku, s omega-3 mastnými kyselinami z rybího oleje.

Extra lahodná chuť a vyvážené složení: Hill's Prescription Diet k/d + j/d - Kidney + Mobility kuřecí je kompletní dietní krmivo, které je přizpůsobeno potřebám koček s onemocněním ledvin a může také podporovat metabolismus kloubů. Díky receptuře povzbuzující chuť k jídlu ho přijímá i mnoho nemocných a vybíravých koček.

Šťavnaté krmivo má upravený obsah fosforu a sodíku, což pomáhá ulevit ledvinám. Obsah bílkovin je také snížen. Obsahuje méně bílkovin, ale zato vysoce kvalitních. Dietní krmivo má navíc vysoký celkový obsah omega-3 mastných kyselin a přizpůsobené množství vitamínu E, který podporuje přirozený metabolismus kloubů.

CHARAKTERISTIKA DIETY Hill's Prescription Diet k/d + j/d - Kidney + Mobility kuřecí
- Kompletní dietní krmivo pro podporu funkce ledvin při chronické nebo akutní renální insuficienci a pro podporu metabolismu kloubů při osteoartróze u dospělých koček
Podporuje funkci ledvin: nižší obsah fosforu.
- Vysoce kvalitní bílkoviny, přizpůsobený obsah, hodnotný profil aminokyselin, podporuje udržení svalů.
- Podpora metabolismu kloubů, vysoký obsah DHA, vysoký celkový podíl omega-3 mastných kyselin, přiměřený obsah vitamínu E.
- Zvýšená koncentrace methioninu a manganu.
- Kompletní a bohaté na životně důležité látky, s vitamíny, minerálními látkami a stopovými prvky.
- Obsahuje L-karnitin.
- Velmi chutné, dobře přijímáno mnoha kočkami.

SLOŽENÍ
Kuřecí (17 %), vepřové, pšeničná mouka, kukuřičný škrob, různé druhy cukrů, losos, sušený bílek, celulóza, minerální látky, rybí olej, slunečnicový olej, kukuřičný dextrin, vitamíny, lněný olej, taurin, stopové prvky a betakaroten.

NUTRIČNÍ ADITIVA
Nutriční doplňkové látky:
Vitamín A (12.135 IU/kg), vitamín D3 (196 IU/kg) [E671], vitamín E (150 mg/kg), vitamín C (25 mg/kg), betakaroten (0,5 mg/kg), železo [síran železnatý monohydrát] (13 mg/kg), jód [jodičnan vápenatý bezvodý] (0,4 mg/kg), měď [síran měďnatý pentahydrát] (2,2 mg/kg), mangan [oxid manganatý] (2,9 mg/kg), zinek [oxid zinečnatý] (33,5 mg/kg), barveno přírodním karamelem.

ANALÝZA
bílkovina 6.2 %
tuk 4.8 %
hrubá vláknina 0.52 %
popel/popelovina 1.1 %
vápník 0.15 %
fosfor 0.09 %
hořčík 0.01 %
vlhkost 79.0 %
draslík 0.18 %
metionin 0.31 g
sodík 0.05 %
omega-3 mastné kyseliny 0.3 %
EPA / DHA 0.07 mg

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články