Hills PD Feline K/D + J/D Kidney + Mobility 1,5 kg

Naše cena s DPH
649,00 Kč/ks
432,62 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob
Klinická ověřená výživa, která pomáhá chránit životně důležité funkce ledvin, podporuje chuť k jídlu, podporuje mobilitu a zlepšuje celkovou kvalitu života u koček. Klinicky ověřená výživa s kuřetem pro souběžné nemoci - péče o ledviny a klouby.

Základní informace

Výrobce
Hill's
Kód
HILLSPDFKDM2000
EAN
052742049991
Hmotnost
1,7 kg

Popis

Dietní suché krmivo pro dospělé kočky K/D Mobility pro podporu funkce ledvin a metabolismu kloubů při osteoartróze, omezený obsah bílkovin, vysoký obsah omega-3 mastných kyselin.

Hill's Prescription Diet k/d + Mobility je Klinicky ověřená výživa, která prodlužuje život a zlepšuje jeho kvalitu a současně zvyšuje mobilitu koček.

Toto suché krmivo má neodolatelnou chuť kuřete, kterou kočky milují. Dietní krmivo pro kočky od společnosti Hill's dodává vaší kočce přizpůsobený obsah vysoce kvalitních bílkovin. Obsah sodíku a fosforu je nízký, aby nebyly zatěžovány ledviny. Zvýšený obsah omega-3 mastných kyselin, včetně DHA a vitamínu E, může také podpořit přirozený metabolismus kloubů.

CHARAKTERISTIKA DIETY Hill's Prescription Diet k/d + j/d - Kidney + Mobility kuřecí
- Kompletní dietní krmivo pro podporu funkce ledvin při chronické nebo akutní renální insuficienci a pro podporu metabolismu kloubů při osteoartróze u dospělých koček.
- Kontrolovaný obsah fosforu a sodíku: pro podporu funkce ledvin.
- Podpora kloubního metabolismu, vysoký obsah omega-3 mastných kyselin včetně DHA, zvýšený obsah methioninu a manganu a přiměřené množství vitamínu E.
- S vysoce kvalitními bílkovinami, přizpůsobený obsah, optimální profil aminokyselin, podporuje udržení svalové hmoty.
- Stimuluje chuť k jídlu, velmi chutné, dobře přijímané i mnoha kočkami se sníženou chutí k jídlu v důsledku nemoci.
- Zdroj L-karnitinu.
- Cenné životně důležité látky, dodává kočce vitamíny, minerály a stopové prvky.

SLOŽENÍ
Pivovarská rýže, živočišné tuky, kuřecí (6 %) a krůtí moučka, kukuřičný gluten, pšenice, bílkovina z hrachu, sušená vejce, rybí olej, minerální látky, bílkovinný hydrolyzát, celulóza, sójový olej, sušené řepné řízky, L-karnitin, vitamíny, taurin, stopové prvky a betakaroten.

NUTRIČNÍ ADITIVA
Nutriční doplňkové látky:
Vitamín A (9.439 IU/kg), vitamín D3 (788 IU/kg), vitamín E (550 IU/kg), vitamín C (90 mg/kg), betakaroten (1,5 mg/kg), železo (45,4 mg/kg), jód (1,1 mg/kg), měď (4,5 mg/kg), mangan (4,7 mg/kg), zinek (79,6 mg/kg), selen (0,1 mg/kg), L-karnitin (565 mg/kg), s přírodními antioxidanty (směs tokoferolů).

ANALÝZA
bílkovina 29.8 %
tuk 22.6 %
hrubá vláknina 2.2 %
uhlohydráty 40.4 %
vápník 0.71 %
fosfor 0.52 %
hořčík 0.076 %
draslík 0.79 %
sodík 0.24 %
taurin 0.21 %
vitamín E (celkem) 602.0 IE/kg

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články