Hills PD Canine Derm Complete Mini

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Dietní granule pro dospělé psy malých plemen, vhodné jako kompletní krmivo v případě alergií na prostředí a potraviny, esenciální mastné kyseliny pro podporu kožní bariéry, dobrá chuť.

Základní informace

Výrobce
Hill's
Kód
HILLSPDCDCM

Popis

Kompletní dietetické krmivo pro dospělé psy malých plemen pro podporu funkce kůže.

Pokud Váš malý pes trpí kožními problémy, jako jsou svědění a zarudnutí, může za tím být alergie. Hill's Prescription Diet Canine Derm Complete Mini jsou kompletní granule pro psy speciálně vyvinuté pro malá plemena na podporu kůže. Dietní granule obsahují vybrané zdroje bílkovin a sacharidů, které mohou přispět k dobré stravitelnosti. Vysoký obsah esenciálních mastných kyselin může také podpořit zdravou kožní bariéru. V neposlední řadě suché krmivo Hill's Prescription Diet Canine Derm Complete Mini přesvědčí lahodnou chutí, a proto je mnoho psů dobře přijímá.

CHARAKTERISTIKA DIETY Hill's Prescription Diet Canine Derm Complete Mini
- Dietní kompletní krmivo na podporu funkce kůže při dermatóze a nadměrném vypadávání srsti a na zmírnění počátečních příznaků intolerance živin u dospělých psů.
- Vybrané zdroje bílkovin a sacharidů a jejich omezený počet, může přispívat k nízkému potenciálu vzniku alergie.
- Esenciální mastné kyseliny s vysokým obsahem kyseliny linolové a součet EPA a DHA.
- S přírodními antioxidanty, které mohou přispívat ke správně fungujícímu imunitnímu systému.
- Speciální receptura s vitamíny, minerály, stopovými prvky a betakarotenem.
- Malé krokety jsou ideální pro malá plemena.

SLOŽENÍ
Pivovarská rýže, sušená vejce, bílkovinný hydrolyzát, sójový olej, rýžový bílkovinný koncentrát, lněné semínko, minerální látky, sušená řepná dužina, rybí olej, kokosový olej, živočišné tuky, vitamíny, sušené rajčatové výlisky, sušená citrusová dužina, špenátový prášek, stopové prvky a betakaroten. Zdroj sacharidů: pivovarská rýže. Zdroj bílkovin: sušená vejce, rýžový bílkovinný koncentrát.

NUTRIČNÍ ADITIVA
Vitamín A (10.336 IU/kg), vitamín D3 (786 IU/kg), vitamín E (800 IU/kg), vitamín C (100 mg/kg), betakaroten (1,5 mg/kg), železo [síran železnatý, monohydrát] (85,9 mg/kg), jód [jodičnan vápenatý, bezvodý] (2,1 mg/kg), měď [síran měďnatý, pentahydrát] (8,5 mg/kg), mangan [oxid manganatý] (8,9 mg/kg), zinek [oxid zinečnatý] (150 mg/kg), selen [seleničitan sodný] (0,2 mg/kg), s přírodními antioxidanty.

ANALÝZA
bílkovina 15.6 %
tuk 14.8 %
hrubá vláknina 1.2 %
popel/popelovina 5.0 %
vápník 0.66 %
fosfor 0.55 %
hořčík 0.07 %
draslík 0.78 %
kyselina linolová 3.5 %
sodík 0.3 %
EPA / DHA 0.53 mg

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články