Hills PD Canine DERM Complete konzerva

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Derm Complete je kompletní dietetické krmivo pro podporu kožní funkce v případě dermatózy a nadměrné ztráty srsti a pro omezení nesnášenlivosti určitých ingrediencí a živin u dospělých psů.

Základní informace

Výrobce
Hill's
Kód
HILLSPDCDERMCWET

Popis

Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Complete krmivo pro psy v konzervě je kompletní dietetické krmivo pro podporu kožní funkce v případě dermatózy a nadměrné ztráty srsti a pro omezení nesnášenlivosti určitých ingrediencí a živin u dospělých psů. Toto krmivo má vysoký obsah kyseliny linolové (LA) a sumy kyseliny eikosapentaenové (EPA) a dokosahexaenové (DHA), dále obsahuje vybrané zdroje bílkovin a sacharidů v omezeném počtu.

Klinicky ověřeno, že přispívá k zmírnění škrábání a jiných příznaků spojených s alergiemi na prostředí a také podporuje zdraví a hojení kůže

Podávejte pouze toto krmivo. Před použitím / prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Doporučená doba podávání: pro podporu kožní funkce v případě dermatózy a nadměrné ztráty srsti: zpočátku nejvýše 2 měsíce; pro omezení nesnášenlivosti určitých ingrediencí a živin: 3 až 8 týdnů; pokud příznaky nesnášenlivosti zmizí, může se krmivo používat zpočátku do jednoho roku. Zajistěte stálý přístup k čerstvé vodě.

SLOŽENÍ
Pivovarská rýže, rýžový proteinový koncentrát, sušená vejce, sójový olej, kokosový olej, minerální látky, lněné semínko, rybí olej, bílkovinný hydrolyzát, rýžová mouka, sušené řepné řízky, vitamíny, stopové prvky, sušený hrášek, sušená mrkev, sušené brusinky, sušená jablka, sušená brokolice, sušená cuketa. Zdroje sacharidů: pivovarská rýže, rýžová mouka. Zdroje bílkovin: rýžový proteinový koncentrát, sušená vejce.

NUTRIČNÍ ADITIVA
Vitamín A (5.841 IU/kg), vitamín D3 (366 IU/kg), železo [síran železnatý monohydrát] (37,8 mg/kg), jód [jodičnan vápenatý bezvodý] (1,4 mg/kg), měď [síran měďnatý pentahydrát] (5,6 mg/kg), mangan [síran manganatý monohydrát] (4,1 mg/kg), zinek [oxid zinečnatý] (48,2 mg/kg).

ANALÝZA
bílkovina 5.9 %
tuk 5.0 %
hrubá vláknina 0.37 %
popel/popelovina 1.6 %
vápník 0.24 %
fosfor 0.16 %
hořčík 0.03 %
vlhkost 70.5 %
draslík 0.21 %
sodík 0.11 %
EPA / DHA 0.2 mg
kyselina linolenová 1.1 %

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články