Fortify VD Dog Gastrointestinal / Hypoallergenic

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Fortify Diet Dog Gastrointestinal/Hypoallergenic je bezlepkové dietní krmivo s obsahem hydrolyzovaného proteinu pro psy s potřebou vysoce stravitelného krmiva a se sklony k alergiím.?

Základní informace

Výrobce
Fortify
Kód
FFDOGGH

Popis

Fortify Diet Dog Gastrointestinal/Hypoallergenic je bezlepkové dietní krmivo s obsahem hydrolyzovaného proteinu pro psy s potřebou vysoce stravitelného krmiva a se sklony k alergiím.?

U Vašeho psa veterinář diagnostikoval gastrointestinální onemocnění, které muže být způsobeno dietetickou chybou, funkční poruchou, zánětlivým onemocněním nebo alergií. Toto onemocnění bývá doprovázeno poruchou příjmu potravy i dalšími příznaky, jako jsou zvracení či průjem.
Pomocí vhodné a optimální výživy lze rozvoj onemocnění zmírnit až úplně zastavit. Takové krmivo musí mít vysokou stravitelnost a minimální sklon k vyvolávání alergických reakcí. Důležitý je vybalancovaný obsah elektrolytů a vitamínů, protože v důsledku onemocnění je organismus psa ovlivňován jejich nedostatkem. Obsahem přírodních bylin krmivo zklidňuje trávicí trakt a ulevuje tak pejskovi od příznaku spojených s onemocněním.

- díky obsahu vysoce stravitelných surovin je k trávení krmiva zapotřebí méně žaludečních, pankreatických a střevních šťáv
- vysoká chutnost krmiva napomáhá překonat nechutenství, které je při onemocnění GIT časté
- obsažená prebiotika mají pozitivní vliv na výskyt a růst prospěšných bakterií ve střevě
- vybalancovaný obsah elektrolytů a vitamínů skupiny vyrovnává jejich nedostatek
- unikátní bylinný komplex podporuje správnou funkci trávicího ústrojí

INDIKACE
- akutní a chronický průjem
- gastrointestinální onemocnění – gastritídy, enteritídy, kolitídy
- anorexie, zlepšení tělesné kondice u vyhublých zvířat
- malabsorpce, maldigesce
- exokrinní pankreatická insuficience
- potravní alergie manifestující se kožními či gastrointestinálními příznaky

KONTRAINDIKACE
Pankreatitida, lymphangioektazie, hyperlipidemie. Nepoužívat pro březí a kojící feny a štěnata.

SLOŽENÍ
Rýže, kachní dehydrované maso, batáty, hydrolyzovaný lososový protein, lososový olej, hydrolyzovaná kachní játra, lněné semínko, FOS (fruktooligosacharidy), Ascophyllum nodosum, psyllium, směs bylin (list kopřivy, Echinacea, Boswellia serrata, list proskurníku, plod fenyklu, plod anýzu, plod koriandru), MOS (mannanoligosacharidy), taurin, betaglukany, doplňkové látky (vitamíny, stopové prvky, aminokyseliny). Vysoce stravitelné látky - hydrolyzovaný lososový protein (průměrná molekulová hmotnost 3000 Da)

ANALÝZA
Protein 23%, tuk 12%, anorganické látky 8,9%, vláknina 2,5%, vápník 1,2%, fosfor 0,8%, hořčík 1,0%, sodík 0,5%

PODÁVÁNÍ
Při akutních střevních resorpčních onemocněních 1-2 týdny během období akutního průjmu a následné rekonvalescence, v případě kompenzace maldigesce 3-12 týdnu nebo celoživotně v případě chronické pankreatické nedostatečnosti nebo alergie. Před použitím se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články