Specific CT-SC Special Care Treats

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Speciální pamlsky vyvinuté pro psy s různými zdravotními problémy, kteří přijímají speciální diety, a přesto je chce majitel odměňovat.

Základní informace

Výrobce
Specific
Kód
SPECIFICCTSC

Popis

Speciální pamlsky vyvinuté pro psy s různými zdravotními problémy, kteří přijímají speciální diety, a přesto je chce majitel odměňovat. Receptury jsou sestaveny tak, aby vyhovovaly psům, kteří přijímají diety pro podporu léčby pankreatitidy, selhání ledvin, srdce nebo jater, urolitiázy, kloubů a pohyblivosti, cukrovky (diabetes mellitus) nebo alergií. Specific Special Care je chutný, pečený pamlsek pro zdravé psy všech plemen a jakéhokoli věku.

Chutné pečené pamlsky s vybraným složením splňující zvláštní potřeby mnoha psů krmených speciálními dietami. Nízký obsah bílkovin, energie, tuků a vybraných minerálů včetně fosforu, sodíku a vápníku. 36 kJ (8.6 kcal) v jednom pamlsku.

SLOŽENÍ
Čirok, hydrolyzovaná rybí bílkovina, antarktický krill, slunečnicový olej, hydrolyzovaný kvasnicový extrakt, psyllium, mleté mořské řasy, frukto-oligosacharidy, extrakt z rozmarýnu, extrakt ze zeleného čaje, extrakt z granátové jablka, brusinkový extrakt. S přírodními antioxidanty (tokoferoly a vitamín C). Pamlsky neobsahují žádná umělá barviva ani zchutňovadla.

ANALÝZA
Název Obsah ve 100g Obsah v MJ
Bílkovina g (hrubá) 14,5 10,1
Tuk g (hrubý) 5,8 4,0
Sacharidy g (NFE) 64,6 44,8
Vláknina g (hrubá) 2,5 1,7
Vápník g 0,24 0,17
Fosfor g 0,31 0,22
Sodík g 0,12 0,08
Omega-3 mastné kyseliny g 0,33 0,23
Poměr n-3:n-6 1:7 1:7
Voda g 10,4

Metabolizovatelná energie kJ 1441 (na 100g).

KRMNÁ DÁVKA
Unikátní pamlsky SPECIFIC™ CT-SC Special Care jsou doplňkem stravy při ošetřování psa nebo se používají jako odměna. Množství nemá překročit 10% denního energetického příjmu psa, aby pes nezačal trpět nadváhou. Snižte denní dávku krmiva podle množství podaných pamlsků. Psi musí mít vždy přístup k čerstvé pitné vodě.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články