VetiCalm pasta pro psy 30 ml

Běžná cena
345,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
9,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
336,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Veterinární doplňkové krmivo na snížení stresu a zklidnění psů na přírodní bázi.

Základní informace

Výrobce
Ostatní
Kód
VETICALM30
Hmotnost
0,1 kg

Popis

PŘÍRODNÍ AKTIVNÍ SLOŽKY

Meduňka lékařská – dlouho považovaná za „univerzální prostředek“ pro téměř jakékoli onemocnění. U psů se nejvíce využívá při zažívacích problémech, řešení úzkosti z odloučení, při poruchách spánku, stresu a podrážděnosti.

Hořčík – jeho nedostatek může způsobovat stres, nervozitu a podrážděnost domácího mazlíčka. Nízká hladina hořčíku může souviset s „vysokou hladinou vápníku“, který přetíží svalové a nervové buňky a způsobí tak zvýšení hladiny adrenalinu. To může způsobit nevyzpytatelné chování, zvýšenou citlivost, nervozitu, agresi a / nebo napětí.
Hořčík, který je obsažen v přípravku VetiCalm® tento stres snižuje a upravuje nevhodné chování u psů.

L-theanin – se přirozeně vyskytuje v listech zeleného čaje a pomáhá udržovat domácí mazlíčky v klidu a pohodě.

Valeriána neboli Kozlík lékařský – bylinný doplněk, který lidé tradičně používají ke zmírnění nespavosti, stresu a úzkosti.

L-tryptofan – přírodní aminokyselina, která se podílí na produkci hormonu serotoninu, který snižuje agresi a stres.

Mučenka (Passiflora) – bylina známá pro své přirozené uklidňující vlastnosti. Používá se mnoho let a je pro psy zcela bezpečná. Pokud Váš pes trpí úzkostí, je to přirozený prostředek na zmírnění příznaků.

POUŽITÍ
1 ml přípravku na 1 kg tělesné hmotnosti. Jednoduše přidejte do jídla. Nepřekračujte uvedenou dávku pro 24 hodin. Pokud příznaky úzkosti a stresu přetrvávají, požádejte o radu svého veterinárního lékaře. Vždy by měla být k dispozici čerstvá pitná voda.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články