Trovet pes VPD HYPOALLERGENIC VENISON konzerva 400 g

Běžná cena
112,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
3,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
109,00 Kč/ks
109,00 Kč/konzerva
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Konzerva (kompletní vlhké krmivo) se zvěřinou a bramborem pro dospělé citlivé psy s potravní přecitlivělostí a kožními problémy. Hypoalergenní.

Základní informace

Výrobce
Trovet
Kód
TVPDDOGWET400
Hmotnost
0,5 kg

Popis

TROVET HYPOALLERGENIC VENISON & POTATO je kompletní hypoalergenní lehce stravitelné krmivo pro psy, jež svým specifickým složením zabraňuje vzniku intolerance na některé složky potravy nebo živiny. TROVET vyrábí celou řadu hypoalergenních diet. Každá z nich je specifická tím, že obsahuje pouze jediný zdroj bílkoviny a jediný zdroj sacharidů. Tato dieta obsahuje zvěřinu jako zdroj bílkoviny a brambory jako zdroj sacharidů. Neobsahuje laktózu, sojový protein ani obilný šrot. Působí preventivně proti potravním alergiím a intolerancím, které se projevují kožními a zažívacími problémy (zvracení, průjem). Přechod na hypoalergenní dietu napomáhá k potlačení přidruženého svědění a působí preventivně proti sekundárním kožním problémům jako je škrábání, drbání a okusování. Dieta obsahuje všechny esenciální složky krmiva pro optimální vývoj zvířete.

INDIKACE
potravní přecitlivělost, kožní onemocnění, zažívací problémy.

KONTRAINDIKACE
Alergie na zvěřinový protein. Není určeno pro štěňata.

SLOŽENÍ
Protein 10%, tuk 5,0%, vláknina 0,50%, sušina 1,4%, vlhkost 79%, energetická hodnota 3,9 MJ/kg, vápník 0,25%, fosfor O,20%, vitamín A 1 000 IU/kg, vitamín D3 100 IU/kg, vitamín E 10mg/kg.

POKYNY PRO KRMENÍ
Doporučujeme z počátku podávat po dobu 3-8 týdnů. Po vymizení příznaků intolerance lze TROVET VPD krmit trvale. Použití konzultujte s veterinárním lékařem. Zvířata musí mít neustále přístup k pitné vodě.

Parametry

Parametry produktu  Trovet pes VPD HYPOALLERGENIC VENISON konzerva 400 g

Balení
400 g

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články