Trovet pes RRD HYPOALLERGENIC RABBIT 12,5 kg

Běžná cena
2 358,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
61,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
2 297,00 Kč/ks
183,76 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Kompletní hypoalergenní suché krmivo s králičím masem a rýží pro citlivé psy s potravní přecitlivělostí a kožními problémy.

Základní informace

Výrobce
Trovet
Kód
TRRDDOGDRY12500
Hmotnost
13,8 kg

Popis

TROVET HYPOALLERGENIC RABBIT & RICE je kompletní hypoalergenní lehce stravitelné krmivo pro psy, jež svým specifickým složením zabraňuje vzniku intolerance na některé složky potravy nebo živiny. Je založené na jednom zdroji proteinů (100% králičího masa jako zdroj živočišné bílkoviny) a jednom zdroji uhlohydrátů (100% rýže jako zdroj uhlohydrátů) . Neobsahuje laktózu, sojový protein a obilný šrot. Prevence imunologických reakcí (potravní alergie) a neimunologických reakcí (potravní intolerance) ve formě kožních a zažívacích problémů (průjem, zvracení). Napomáhá postupnému snižování svědění a působí preventivně proti sekundárním kožním problémům jako jsou škrábání, drbání a okusování Dieta obsahuje všechny esenciální složky krmiva pro optimální vývoj zvířete. INGREDIENCE A SLOŽENÍ SPLŇUJÍ ZVLÁŠTNÍ POŽADAVKY NA VÝŽIVU ŠTĚŇAT PO ODSTAVU.


INDIKACE
Potravní přecitlivělost, alergie, intolerance, kožní onemocnění, zažívací problémy.

KONTRAINDIKACE
Alergie na králičí protein.

SLOŽENÍ
Cereálie (100% rýže), maso a masné deriváty živočišného původu ( 100% králík), oleje a tuky, extrakty z rostlinných bílkovin, minerály.

ANALÝZA:
Protein 22%, tuk 18%, vláknina 2%, sušina 6,5%, vlhkost 9%, energetická hodnota 15,8 MJ/kg, vápník 1,1%, fosfor 0,90%, vitamín A 20 000 IU/kg, vitamín D3 2 000 IU/kg, vitamín E 200 mg/kg.


POKYNY PRO KRMENÍ
Doporučujeme z počátku podávat po dobu 3-8 týdnů. Po vymizení příznaků intolerance lze TROVET RRD krmit trvale. Použití konzultujte s veterinárním lékařem. Zvířata musí mít neustále přístup k pitné vodě.

Parametry

Parametry produktu  Trovet pes RRD HYPOALLERGENIC RABBIT 12,5 kg

Balení
12,5 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články

Alternativní zboží