Trovet kočka RID RENAL & OXALATE jehněčí konzerva 12x 200 g

Naše cena s DPH
808,00 Kč/ks
67,31 Kč/konzerva
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Druh

Konzerva RENAL & OXALATE je kompletní vlhké krmivo určené k léčbě ledvinových onemocnění a ledvinových selhání dospělých koček a také při jaterní nedostatečnosti.

Základní informace

Výrobce
Trovet
Kód
TRIDCATWET12X175
Hmotnost
2,6 kg

Popis

Trovet RID je kompletní dietní krmivo pro kočky s ledvinovými obtížemi. Doporučuje se používat k řízení onemocnění, která vedou k velké produkci vedlejších dusíkatých sloučenin (např. močovina a čpavek). Proto je také TROVET Renal a Oxalate doporučován při ledvinových onemocněních a ledvinovém selhání . Lze jej také doporučit při předcházejících jaterních onemocněních . Obsahuje omezené množství vysokomolekulárních proteinů a nízkou hladinu fosforu, což snižuje zátěž ledvin. Veterinární dieta je vyrobena jako kompletní a balancované krmivo, které je možno podávat pod dohledem veterinárního lékaře celoživotně k dosažení vysokého věku koček.

INDIKACE
Ledvinové dysfunkce, oxalátová, cystinová nebo urátová urolitiáza, jaterní nedostatečnost s hyperamoniemií. TROVET Renal a Oxalate může být předepsán také jako prevence v případě výskytu urátových, cystinových nebo oxalátových krystalů a v případech, kdy je žádoucí alkalizace (zvýšení) pH moči.

KONTRAINDIKACE
Struvitové urolity, koťata, březí a kojící kočky

DEKLAROVANÉ JAKOSTNÍ ZNAKYNA 1 KG
Protein 25,0%, tuk 23,5%, vláknina 2,5%, sušina 5,5%, vlhkost 8%, energetická hodnota 17,0 MJ/kg, vápník 0,95%, fosfor 0,50%, vitamín A 20 000 IU/kg, vitamín D3 2 000 IU/kg, vitamín E 110 mg/kg, sodík 0,3%, draslík 0,31%, hořčík 0,59%.

Parametry

Parametry produktu  Trovet kočka RID RENAL & OXALATE jehněčí konzerva 12x 200 g

Balení
12x 200 g
Druh
Lamb

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články