Trovet kočka HLD HEPATIC 3 kg

Naše cena s DPH
648,00 Kč/ks
215,98 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

TROVET HLD pro kočky je vysokoenergetické krmivo určené k dietetickému řízení pacientů v rekonvalescenci, koček s gastroenteritidou, dysfunkcí pankreatu, laktozovou intolerancí, metabolických dysfunkcích, pro osiřelá koťata a kojící kočky.

Základní informace

Výrobce
Trovet
Kód
THLDCATDRY3000
Hmotnost
3 kg

Popis

Trovet HEPATIC je kompletní dietní krmivo s kuřecím masem a rýží pro kočky s vysokými nutričními nároky a pro kočky s narušeným trávením. Kvalitní bílkoviny, tuky a cukry společně zajišťují energetický zdroj a vysokou stravitelnost. Trovet HLD neobsahuje laktózu, nestravitelné cukry, obilný škrob ani sojový protein. Za účelem podpory jaterního metabolismu obsahuje dieta také zvýšenou hladinu B vitaminů, lecitinu a cholinu. Množství obsažených lipotrofních substancí usnadňuje metabolismus tuků, obohaceno o vitamíny a aminokyseliny podporující funkci ledvin. Trovet HLD se může pod dohledem veterinárního lékaře podávat dlouhodobě a zajišťuje tak dosažení vysokého věku koček.

INDIKACE
Trovet HLD pro kočky je určen k dietetickému řízení pacientů v rekonvalescenci, koček s gastroenteri­tidou, dysfunkcí pankreatu, laktozovou intolerancí, s metabolickýmih dysfunkcemi, pro osiřelá koťata a kojící kočky.
Lze ji použít i tam, kde je zapotřebí vysokoenergetické krmivo.

NÁVOD KE KRMENÍ
Trovet HLD může být podáván suchý nebo namočený ve vodě. Krmení vícekrát denně se vřele doporučuje. Je třeba zajistit dostatek vody k pití. Přidávat jiná krmiva do diety se nedoporučuje. Pro kočky s exokrinní dysfunkcí pankreatu, je doporučeníhodné předcházející natrávení hormony pankreatu. Denní dávka závisí na hmotnosti, schopnosti zvířete a zažívacích schopnostech obecně.
Denní příjem Trovet HLD by měl být přibližně 25g /kg ž. v. denně. Toto množství by mělo být určitým vodítkem, ale ve skutečnosti by dávka měla přesně odpovídat skutečné hmotnosti.

DEKLAROVANÉ JAKOSTNÍ ZNAKY NA 1 KG
Protein 30,5%, tuk 15%, sušina 6%, vlhkost 8%, energetická hodnota 16,8 MJ/kg, vápník 1,1%, fosfor 0,90%, vitamín A 20 000 IU/kg, vitamín D3 2 000 IU/kg, vitamín E 200 mg/kg, draslík 0,5%, hořčík 0,5% .

Parametry

Parametry produktu  Trovet kočka HLD HEPATIC 3 kg

Balení
3 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články