Trovet kočka ASD URINARY STRUVITE 3 kg

Naše cena s DPH
658,00 Kč/ks
219,31 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Trovet ASD je dieta speciálně určená k dietetickému řešení felinního urologického syndromu a struvitové urolitiázy. Klinická dieta URINARY STRUVITE umožňuje produkci kyselé moči s nižší hustotou minerálů, které zapřičiňují vznik struvitů.

Základní informace

Výrobce
Trovet
Kód
TASDCATDRY3000
Hmotnost
3 kg

Popis

Trovet ASD je určený k dietetickému řešení felinního urologického syndromu a struvitové urolitiázy. Zvyšuje solubilitu struvitových krystalů a zátek zajištěním acidity moči a snížením koncentrace hořčíku a fosfátů v moči. Snížené hodnoty hořčíku v dietě kombinované se snížením kyselosti moči pomáhjí preventivně tvoření nových kamenů. Dieta TROVET Urinary Struvite je navíc tvořena jako kompletní a balancované krmivo, které může být pod dohledem veterinárního lékaře zkrmované celoživotně, zvláště existuje li riziko tvorby struvitových krystalů. Může se používat léčebně i preventivně. Snižuje pH moči na hodnoty 6 – 6,4, minimalizuje objem a tvorbu struvitů. Nízký obsah draslíku napomáhá k udržení pH moči na nízké hladině a množství hořčíku zabezpečuje i při dlouhodobém preventivním podávání ochranu proti vzniku hypomagnesie.

KONTRAINDIKACE
Trovet ASD pro kočky není určen pro použití v případech ledvinového onemocnění, např. ledvinové selhání. Není určen pro koťata do 6 ti měsíců.

POKYNY KE KRMENÍ
Trovet ASD může být zkrmován buď v suchém stavu nebo namočený ve vodě.
Vlhčený lze jen doporučit z důvodu zajištěného příjmu tekutin. Je vhodné podávat menší dávku vícekrát denně, aby se předešlo postprandiálnímu zvýšení pH moče. Je třeba zajistit neustále přístup k vodě. Nedoporučuje se k dietě přidávat jiné krmení. Podáváni koncentrovaných minerálních doplňků a kostí je přísně zakázáno. Denní příjem Trovet ASD by měl být přibližně 25g /kg ž. v. denně. Toto množství by mělo být určitým vodítkem, ale ve skutečnosti by dávka měla přesně odpovídat skutečné hmotnosti.

DEKLAROVANÉ JAKOSTNÍ ZNAKY NA 1 KG
Protein 32%, tuk 24%, vláknina 1,5%, sušina 6,8%, vlhkost 8%, energetická hodnota 17,3 MJ/kg, vápník 1,0%, fosfor 1,0%, vitamín A 20 000 IU/kg, vitamín D3 2 000 IU/kg, vitamín E 110 mg/kg.

Parametry

Parametry produktu  Trovet kočka ASD URINARY STRUVITE 3 kg

Balení
3 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články