Specific CDW Food Allergy Management 6x 300 g, vaničky jehněčí a rýže

Běžná cena
449,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
41,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
408,00 Kč/ks
68,01 Kč/vanička
Dostupnost
Do vyprodání zásob
Specific CDW Food Allergy Management je klinická dieta pro řešení potravních intolerancí a alergií u psů, gastrointestinálních potíží (průjmy, zvracení, plynatost), exokrinní pankreatické insuficience, malabsorpce a maldigesce.

Základní informace

Výrobce
Specific
Kód
SPECIFICDOGCDW6X300
EAN
5701170120707
Hmotnost
2 kg

Popis

Specific CDW jehněčí a rýže Food Allergy Management je klinická dieta s omezeným surovinovým složením pro řešení potravních intolerancí a alergií u psů, gastrointestinálních potíží (průjmy, zvracení, plynatost), exokrinní pankreatické insuficience, malabsorpce a maldigesce.

INDIKACE
Potravní alergie nebo intolerance, která se obecně projevuje kožními nebo trávicími obtížemi.
Exokrinní pankreatická insuficience (EPI).
Nemoci trávicího traktu, jako je průjem, zvracení a plynatost.
Malabsorpce/maldigesce.

KONTRAINDIKACE
Mladá štěňata, březí a kojící feny.
Psi s prokázanou hypersenzitivitou na jehněčí/rýži.

CHARAKTERISTIKA DIETY Specific CDW
Dieta obsahuje omezený počet surovin - základem je jehněčí a rýže. Obě suroviny mají nízkou alergenitu a jsou proto ideálními složkami hyperalergenní diety. Díky obsahu vysoce kvalitních a vysoce stravitelných složek je dieta výborně použitelná u pacientů s onemocněním tenkého střeva. Psyllium je rozpustná, bobtnající vláknina, která na svou hmotu může navázat několikanásobné množství vody a má známý příznivý účinek na regulaci aktivity trávicího traktu. Použití této diety je pro majitele pohodlnější ve srovnání s přípravou domácí hypoalergenní diety. Aby se zabránilo vzniku nežádoucích reakcí na krmivo, je nezbytné podávání pouze hypoalergenní diety s absolutním vyloučením ostatních potravin. Pro výživu pacientů s klinickými příznaky průjmu z tenkého střeva je doporučeno rozdělit celkovou krmnou dávku na 3 – 5 porcí za den. Exokrinní pankreatická insuficience se projevuje sníženou sekrecí pankreatických trávicích enzymů. Dieta SPECIFIC Food Allergy Management je snadno stravitelná a proto ideální pro pacienty s exokrinní pankreatickou insuficiencí. I přesto je doporučeno podávat krmivo spolu s preparáty pankreatických enzymů.

SLOŽENÍ
Jehněčí maso, rýže, vitamíny a stopové prvky (včetně chelátovaných stopových prvků), rybí olej, slunečnicový olej, minerální látky, sušená celulóza, psyllium, dextróza, xylóza. Neobsahuje syntetická barviva a zchutňovadla.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články