Softshellová vesta REHAB DOG 25 cm

Naše cena s DPH
544,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Druh

Velikost

ks
Vysoce kvalitní a voděodolný obleček Rehab Dog Blanket Softshell s reflexními prvky z kolekce rehabilitačních produktů pro celoroční použití zejména pro zvířata trpící kloubními a svalovými problémy a pro psy v rekonvalescenci.

Základní informace

Výrobce
Kruuse
Kód
REHAB25
Hmotnost
0,3 kg

Popis

Vysoce kvalitní a voděodolný obleček Rehab Dog Blanket Softshell s reflexními prvky z kolekce rehabilitačních produktů je určen pro celoroční použití zejména u zvířat s problémy pohybového aparátu a pro psy v rekonvalscenci. Tento švédský produkt byl vyvinutý pro potřeby veterinárních lékařů a fyzioterapeutů, kteří ho doporučují i pro mnoho dalších příležitostí.

Tato softshellová vesta pro psy zachovává prodyšnost pokožky a je vhodná pro celoroční používání. Střih chrání horní část pánevních končetin, ramen a záda a je vhodný zejména pro psy trpící kloubními a svalovými obtížemi. Softshell zabraňuje úniku tepla, čímž zvyšuje cyrkulaci krve, která je velice důležitá pro udržení funkčnosti a elasticity kloubů a svalů. Obleček udržuje konstantní tělesnou teplotu, ale zároveň je prodyšný, což je vynikající pro kůži a srst. Díky zvolenému materiálu a jeho nízké hmotnosti se vesta dobře nosí a snadno obléká. Lze nosit celoročně jako klasický obleček, zejména pak jako prevence pro pracovní a sportovní psy a jako podpůrná terapie při léčbě pohybového aparátu a při rekonvalescenci. Oblek je opatřen reflexními prvky, přední část je nastavitelná dle velikosti obvodu krku. Jistě oceníte i důmyslný otvor pro připnutí vodítka.

Několik velikostních variant pro pokrytí potřeb psů všech velikostních kategorií. Rozměr uvedený v centimetrech odpovídá délce hřbetu psa. Obleček lze prát v pračce na 40 stupňů a sušit v sušičce.

Parametry

Parametry produktu  Softshellová vesta REHAB DOG 25 cm

Druh
Original
Velikost
25 cm

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články