Feromonový obojek nurture CALM pro kočky

Naše cena s DPH
284,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Feromonový obojek pro kočky upravuje problémové chování. Zklidňující obojek pro psy a štěňata s vůní heřmánku a levandule. Obojek představuje přírodní cestu, jak pomoci psům, aby se lépe vyrovnali s novou či stresovou situací.

Základní informace

Výrobce
Sergeant's
Kód
GOODBEHAV
EAN
811664016814
Hmotnost
0,2 kg

Popis

Zklidňující feromonový obojek pro kočky a koťata s vůní heřmánku a levandule a s účinností nejméně 30 dní. Trvalým uvolňováním feromonů dokáže změnit nevhodné chování zvířete. Doporučuje se při strachu z odloučení (separační úzkost), nadměrném mňoukání, destruktivním chování, nevhodném značkování, při transportu, bouřce, návštěvě veterinárního lékaře a v dalších stresových situacích.

Feromonový obojek napodobuje feromony, které produkuje kočka ke zklidnění svých mláďat, kočky rozpoznávají tyto feromony po celý svůj život. Po nasazení se z obojku uvolňuje prášek s obsahem feromonů. Feromony jsou druhově specifické a žádným způsobem neovlivňují další zvířata či osoby. PetArmor obojek působí minimálně 30 dní. Při přerušovaném nošení se doporučuje obojek hermeticky uložit. Před koupáním a šamponováním se doporučuje obojek sundat a znovu nasadit až po uschnutí srsti.

Funguje doma i venku. Výhodnější než difuzéry, protože účinek není vázan pouze na určitou místnost.

PŘÍKLADY POUŽITÍ
- strach z odloučení
- strach z bořky či ohňostroje
- přehnané štěkání
- destruktivní chování
- nevhodné značkování
- před návštěvou veterináře
- před cestováním

SLOŽENÍ
Feromony 0,02%
Ostatní-polymer 99,98%

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články