Royal Canin VHN Feline RENAL SPECIAL 4 kg

Běžná cena
1 309,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
34,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
1 275,00 Kč/ks
318,75 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Druh

Renal je kompletní dietní krmivo pro kočky. Podporuje funkci ledvin v případě jejich chronického nebo akutního selhání, omezuje tvorbu oxalátových kamenů a dále podporuje funkci jater v případě chronického selhání.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDFRSF264000
EAN
3182550748179
Hmotnost
4,4 kg

Popis

Royal Canin Renal je kompletní dietní krmivo pro kočky, které podporuje funkci ledvin v případě chronické nebo akutní ledvinové nedostatečnosti, a to díky nízkému obsahu fosforu a vysoce kvalitních proteinů. Omezuje tvorbu šťavelanových kamenů, a to díky nízkému obsahu vápníku a vitamínu D a na základě své schopnosti alkalizovat moč.

Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

V případě chronické ledvinové nedostatečnosti a omezení tvorby šťavelanových kamenů podáváme RENAL od počátku po dobu do 6 měsíců. V případě akutní ledvinové nedostatečnosti doporučujeme podávat po dobu 2 až 4 týdnů.

Renal, Renal Special i Renal Select mají identickou medikaci. Rozdíl je pouze v chutnosti krmiva a chuťové preferenci daného jedince. Klasický Renal by měl být první volbou, má kuřecí příchuť. Renal Special chutná po rybách a Renal Select obsahuje 2 druhy granulek.

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin VHN Feline RENAL SPECIAL 4 kg

Balení
4 kg
Druh
Renal Special

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články