Royal Canin VHN Feline RENAL Fish Pouch 12x 85 g

Běžná cena
414,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
24,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
390,00 Kč/ks
32,49 Kč/kapsička
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Druh

RENAL je kompletní dietní krmivo pro kočky nad 6 měsíců věku. Podporuje funkci ledvin v případě chronického nebo akutního selhání a to díky nízkému obsahu fosforu a sníženému obsahu vysoce kvalitních proteinů.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDFRF23WETT12X85
EAN
9003579000526
Hmotnost
1,2 kg

Popis

Royal Canin RENAL je kompletní dietní krmivo pro kočky nad 6 měsíců věku. Podporuje funkci ledvin v případě chronického nebo akutního selhání a to díky nízkému obsahu fosforu a sníženému obsahu vysoce kvalitních proteinů. Krmiva Royal Canin Feline pro podporu funkce ledvin, která obsahují různé zdroje bílkovin a mají výrazně odlišné aroma (Renal with Chicken vs. Renal with Beef, with Tuna), maximalizují spontánní příjem potravy u koček se zhoršeným apetitem. U krmiv Renal with Tuna a Renal with Beef navíc bylo prokázáno, že jsou pro kočky chuťově velmi atraktivní.

INDIKACE
Chronická renální insuficience (CRI)
Hepatická encefalopatie
Urolitiáza (urátové a cystinové kameny)

KONTRAINDIKACE
Březost
Laktace
Růst

PODÁVÁNÍ
Dietetická léčba se předepisuje nejméně na dobu 6 měsíců. Po uplynutí této doby je nutná kontrola u veterináře. Jsou-li poškozeny 3/4 ledvin, je nemoc nezvratná a dietetickou terapii je nutno dodržovat po celý život zvířete.

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin VHN Feline RENAL Fish Pouch 12x 85 g

Druh
Fish

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články