Royal Canin VHN Feline GASTRO INTESTINAL MODERATE CALORIE 4 kg

Naše cena s DPH
1 228,00 Kč/ks
307,00 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Gastro Intestinal Moderate Calorie je kompletní dietní krmivo pro kočky s poruchami trávicího traktu. Díky sníženému obsahu kalorií je zvláště vhodné pro kočky mající problémy s udržováním ideální váhy.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDFGIM354000
EAN
3182550771306
Hmotnost
4,4 kg

Popis

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie je kompletní dietní krmivo pro kočky s poruchami trávicího traktu. Díky sníženému obsahu kalorií je zvláště vhodné pro kočky mající problémy s udržováním ideální váhy (sterilizace / nadváha / nižší fyzická aktivita). S/O index garantuje, že tato dieta vytváří v močových cestách prostředí nevhodné pro tvorbu jak struvitu tak i kalcium oxalátu. Kočky trpící trávicími potížemi mají často sníženou chuť příjmu potravy a hubnou. Dobrá chutnost krmiva podporuje jeho spontánní příjem a urychluje tak rekonvalescenci a uzdravení.

INDIKACE
Chronický a akutní průjem
Idiopatické střevní záněty (IBD)
Malabsorbce
Maldigesce
Kolitida
Gastritida
Bakterialní proliferace
Exudative enteropathy
Akutní a chronická pankreatitida

KONTRAINDIKACE
žádné

PODÁVÁNÍ
V případě akutního onemocnění vyžaduje regenerace střevních klků nutriční léčbu trvající alespoň tři týdny. V případě chronického onemocnění může být nutné nebo vhodné podávat tuto dietu doživotně. K optimalizaci trávicích funkcí by se doporučená denní dávka měla rozdělit do několika menších porcí.

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin VHN Feline GASTRO INTESTINAL MODERATE CALORIE 4 kg

Balení
4 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články