Royal Canin VHN Feline GASTRO INTESTINAL 4 kg

Běžná cena
1 170,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
61,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
1 109,00 Kč/ks
277,25 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Royal Canin GASTRO-INTESTINAL je kompletní dietní krmivo pro kočky, které snižuje riziko akutních střevních resorpčních onemocnění a podporuje nutriční obnovu a regeneraci. Vysoce stravitelné složení.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDFGI324000
EAN
3182550771269
Hmotnost
4,4 kg

Popis

Royal Canin GASTRO-INTESTINAL je kompletní dietní krmivo pro kočky, které snižuje riziko akutních střevních resorpčních onemocnění a podporuje nutriční obnovu a regeneraci. Vysoce stravitelné složení. Zvýšené množství elektrolytů a esenciálních živin. Vysoký energetický obsah. V případě akutního onemocnění vyžaduje regenerace střevních klků nutriční léčbu trvající alespoň tři týdny. V případě chronického onemocnění může být nutné nebo prospěšné podávat tuto dietu doživotně. K optimalizaci trávicích funkcí by se doporučená denní dávka měla rozdělit na několik menších porcí.

INDIKACE
Chronický a akutní průjem
Idiopatické střevní záněty (IBD)
Malabsorbce
Maldigesce
Rekonvalescence
Exokrinní nedostatečnost slinivky
Gastritida
Kolitida
Anorexie
Bakterialní proliferace

KONTRAINDIKACE
Pankreatitida
Hepatic encephalopathy
Lymphangiectasia -exudative enteropathy

CHARAKTERISTIKA DIETY Royal Canin VD Feline Gastro Intestinal
- Kombinace vysoce stravitelných proteinů (L.I.P.proteinů) s prebiotiky (frukto-oligosacharidy a manno-oligosacharidy), řepnými řízky, rýží a rybím olejem bezpečně podporují optimální zažívání.
- Vysoký obsah energie odpovídá energetickým požadavkům koček a umožňuje podávat nižší množství potravy na jedno krmení. Trávicí trakt tak není přetěžován. Pomáhá také při rekonvalescenci.
- Kočky trpící trávicími potížemi mají často sníženou chuť příjmu potravy a hubnou. Dobrá chutnost krmiva podporuje jeho spontánní příjem a urychluje tak rekonvalescenci a uzdravení.
- Kyselina eikosapentanová a dokosahexanová, mastné kyseliny s dlouhým řetězcem (omega 3), přispívají k dobrému stavu trávicího systému.

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin VHN Feline GASTRO INTESTINAL 4 kg

Balení
4 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články