Royal Canin VHN Feline DIABETIC 3,5 kg

Naše cena s DPH
1 177,00 Kč/ks
336,27 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Royal Canin Diabetic je klinická dieta s nízkým obsahem snadno rozpustných uhlohydrátů určená pro podporu kočičích pacientů s cukrovkou, reguluje zdroje glukózy (diabetes mellitus).

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDFDS463500
EAN
3182550729321
Hmotnost
3,9 kg

Popis

Royal Canin Diabetic je klinická dieta s nízkým obsahem snadno rozpustných uhlohydrátů určená pro podporu kočičích pacientů s cukrovkou,reguluje zdroje glukózy (diabetes mellitus). Diabetické krmivo se doporučuje podávat po celý život. Přestože je cukrovka u koček vyléčitelná, nutriterapie pomáhá snižovat riziko recidivy. Inzulinotropní působení argininu usnadňuje regeneraci činnosti slinivky a snižuje potřebu exogenního inzulínu.

CHARAKTERISTIKA DIETY Royal Canin VD Feline Diabetic
- Snížený přísun energie přispívá k optimální tělesné stavbě a omezuje inzulínovou rezistenci související s nadváhou.
- Přídavek obilovin s nízkým glykemickým indexem (ječmen, kukuřice), kombinovaný s želírovací schopností psyllia, napomáhá zmírnění postprandiální glykémie.
- Zvýšený obsah proteinů přispívá ke snížení přísunu čisté energie a zajišťuje dlouhodobý a postupný přísun glukózy (neoglukogeneze).
- Chondroprotektiva (glukosamin a chondroitin sulfát) přispívají ke zlepšení zdravotního stavu kloubů u diabetických koček, které jsou často v pokročilém věku a/nebo mají nadváhu.

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin VHN Feline DIABETIC 3,5 kg

Balení
3,5 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články