Royal Canin VHN Canine SENSITIVITY CONTROL 14 kg

Běžná cena
2 560,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
67,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
2 493,00 Kč/ks
178,00 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

SENSITIVITY CONTROL je kompletní dietní krmivo pro dospělé psy i štěňata s potřebou snížení rizika vzniku potravinových alergií či intolerancí. Krmivo je vyrobeno pouze z vysoce kvalitních proteinů (kachna) a uhlohydrátů (tapioka).

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDCSC2414000
EAN
3182550940108
Hmotnost
14 kg

Popis

Původní receptura Royal Canin Sensitivity Control s treskou modrou se přestala vyrábět a není dostupná od konce roku 2011!

Royal Canin SENSITIVITY CONTROL je kompletní dietní krmivo pro štěňata i dospělé psy s potřebou snížení rizika vzniku potravinových alergií či intolerancí. Krmivo je vyrobeno pouze z vysoce kvalitních proteinů (kachna) a uhlohydrátů (tapioka). Receptura optimalizuje pigmentaci srsti. V případě podezření na alergii nebo nesnášenlivost k potravinám musí pes nutně změnit dietu, bez postupného přechodu na jinou potravu. Dietetické krmivo se předepisuje po celý život.

INDIKACE
Eliminační dieta, potravní alergie, nesnášenlivost potravy, idiopatické střevní záněty (IBD), chronický a akutní průjem, kolitida

HLAVNÍ VÝHODY VETERINÁRNÍ DIETY SENSITIVITY CONTROL
- Omezený počet zdrojů proteinů pomáhá omezit riziko vzniku potravinových alergií.
- Silné dávky biotinu, niacinu a kyseliny pantotenové, spojené s komplexem zinku a kyseliny linoleové snižují transepidermální ztrátu vody a posilují efekt kožní bariéry.
- Kyseliny eikosapentaenová a dokosahexaenová (EPA/DHA), mastné kyseliny s dlouhým řetězcem řady Omega 3 zmírňují kožní reakce a přispívají k integritě střevní sliznice.
- Frukto-oligo-sacharidy napomáhají správné rovnováze flóry trávicího traktu a přispívají k integritě střevní sliznice. Krmivo neobsahuje lepek ani laktózu.

Sensitivity Control obsahuje přísadu „Intensive Color“ (vysoký obsah L-tyrosinu) pro optimální pigmentaci srsti. Sensitivity Control je díky své vysoké hladině EPA/DHA doporučováno v případě chronických pruriginózních dermatóz s alergickou složkou, včetně atopické dermatitidy.

SLOŽENÍ
Tapioka, dehydratované kachní maso, hydrolyzované drůbeží bílkoviny, rostlinná vláknina, živočišné tuky, řepné řízky, rybí tuk, sojový olej, slupky a semena Psyllia, minerální látky, fruktooligosacharidy, výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

K dispozici i ve formě konzervy.

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin VHN Canine SENSITIVITY CONTROL 14 kg

Balení
14 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články