Royal Canin VHN Canine SATIETY Weight Management Small

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Satiety Small je dietní podpora pro psy malých plemen trpící obezitou, adipozitou, diabetem či hyperlipidémií. Receptura s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny pro pocit zasycení.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDCSATS

Popis

Satiety Small je dietní podpora pro psy malých plemen do 10ti kg trpící obezitou, adipozitou, diabetem či hyperlipidémií. Receptura s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny pro pocit zasycení.

Speciální směs vlákniny zvyšuje objem žaludku a podporuje pocit sytosti, tím snižuje spontánní příjem krmiva. Dieta bohatá na proteiny (112g/1000kcal ME) pomáhá snížit ztrátu svalové hmoty během programu redukce váhy.

Krmivo je obohaceno o živiny (proteiny, minerály a vitamíny) pro kompenzaci sníženého obsahu energie během programu redukce nadváhy.

Receptura s indexem S/O myslí rovněž na močový aparát (vytváří nepříznivé prostředí pro tvorbu oxalátových a struvitových kamenů v moči) a zdraví ústnídutiny (obsahuje specifické živiny).

SLOŽENÍ
dehydratované kuřecí proteiny, rostlinná vláknina, pšeničný gluten*, tapioka, kukuřičný gluten, hydrolyzované živočišné proteiny, dužina z čekanky, kukuřice, pšenice, živočišné tuky, slupky a semena Psyllia, minerální látky, rybí tuk, sůl mastné kyseliny, frukto-oligosacharidy, hydrolyzovaní korýši (zdroj glukosaminu), výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu), hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu). DOPLŇKOVÉ LÁTKY (v 1 kg): Nutriční doplňkové látky: Vitamín A: 18800 mj., Vitamín D3: 1000 mj., E1 (Železo): 35 mg, E2 (Jód): 3,5 mg, E4 (Měď): 7 mg, E5 (Mangan): 45 mg, E6 (Zinek): 136 mg, E8 (Selen): 0,06 mg - Konzervanty - Antioxidanty. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Protein: 30% - Obsah tuku: 9,5% - Hrubý popel: 6,7% - Hrubá vláknina: 15,5% - Energetická hodnota: 2668 kcal/kg. DÁVKOVÁNÍ: Podávejte jen tolik krmiva, kolik je doporučeno (viz tabulka). Váha uvedená v tabulce je cílená tělesná váha. Výrobní kód, registrační číslo a datum minimální trvanlivosti jsou uvedeny na obalu. Skladujte v suchu a chladu.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články