Royal Canin VHN Canine HYPOALLERGENIC WET 12x 400 g

Běžná cena
1 280,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
34,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
1 246,00 Kč/ks
103,79 Kč/konzerva
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

RC VD HYPOALLERGENIC je kompletním dietním krmivem pro psy, které omezuje intolerance určitých komponentů a živin. Obsahuje stejný zdroj hydrolyzovaných bílkovin a další živiny na podporu kůže jako suché diety Hypoallergenic Canine.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDCHYPOWET12X400
Hmotnost
5,3 kg

Popis

Veterinární dieta Royal Canin CanineHYPOALLERGENIC je kompletním dietním krmivem pro psy, které omezuje intolerance určitých komponentů a živin. Stejně jako suché diety Hypoallergenic obsahuje stejný zdroj hydrolyzovaných bílkovin a další živiny na podporu kůže a je určena pro psy navyklé na konzervovanou stravu nebo psy s nechutenstvím v důsledku stresu nebo jiného probíhajícího onemocnění. Podávejte samostatně nebo v kombinaci se suchou dietou Hypoallergenic Canine.

INDIKACE
Eliminační dieta, potravní alergie s dermatologickými nebo digestivními projevy, potravní intolerance, idiopatické záněty střev, exokrinní pankreatická insuficience, chronický průjem, bakteriální přerůstání.

KONTRAINDIKACE
Akutní či prodělaná pankreatitida, hyperlipidémie

HLAVNÍ VÝHODY VETERINÁRNÍ DIETY HYPOALLERGENIC (konzerva)
- Obsahuje hydrolizovaný protein, který je dobře snášen.
- Obsahuje patentovaný komplex vitamínů skupiny B a aminokyselin podporuje obranné funkce kůže a pomáhá bránit průniku bakterií a alergenů.
- Patentovaný komplex antioxidantů pomáhá předcházet poškození kožních buněk volnými radikály a zlepšuje přirozenou obranyschopnost kůže.
- Obohacena kyselinou linolovou, EPA a DHA mastnými kyselinami pro omezení kožních reakcí a podporu zdravé kůže.

SLOŽENÍ
Vedlejší produkty rostlinného původu (hrách škrob), bílkovinné extrakty rostlinného původu (sojový protein hydrolyzovaný), oleje a tuky, minerální látky, maso a živočišné produkty (hydrolysovaná drůbeží játra), cukry.

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin VHN Canine HYPOALLERGENIC WET 12x 400 g

Balení
12x 400 g

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články