Royal Canin VHN Canine HYPOALLERGENIC SMALL DOG 3,5 kg

Běžná cena
957,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
57,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
900,00 Kč/ks
257,13 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Dietetické hypoalergenní krmivo pro psy malých plemen do 10 kg starší 12ti měsíců s potravinovou intolerancí. Není určeno pro březí a kojící feny a štěňata!

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDCHDS243500
EAN
3182550758314
Hmotnost
3,9 kg

Popis

Varianta veterinární klinické diety Royal Canin VD Canine Hypoallergenic, vhodná pro psy malých plemen do hmotnosti 10kg. V případě podezření na alergii nebo potravní nesnášenlivost musí pes nutně změnit stravu, a to ihned, bez přechodného období. Dietetické hypoalergenní krmivo se předepisuje po celý život.

INDIKACE
Eliminační dieta, potravní alergie, nesnášenlivost potravy, idiopatické střevní záněty (IBD), exokrinní nedostatečnost slinivky, bakteriální přerůstání

KONTRAINDIKACE
Březí a kojící feny, štěňata

HLAVNÍ VÝHODY VETERINÁRNÍ DIETY HYPOALLERGENIC SMALL DOG HDS 24
- Hydrolyzát proteinového izolátu sóji, tvořený peptidy s nízkou molekulární hmotností, je mimořádně stravitelný a jen velmi slabě alergenní.
- V nenasycené moči nemohou růst močové krystaly. Takové prostředí tudíž brání vzniku struvitových nebo oxalátových krystalů.
- Silné dávky biotinu, niacinu a kyseliny pantotenové, spojené s komplexem zinku a kyseliny linoleové, snižují transepidermální ztrátu vody a posilují efekt kožní bariéry.
- Polyfosfát sodný váže vápník obsažený ve slinách, který následkem toho není dostupný pro tvorbu zubního kamene.

Urolitiáza představuje 18% onemocnění dolního močového traktu u psů. Jedná se především o struvitové kameny a krystaly oxalátu vápenatého. Tyto močové kameny vznikají velmi často u malých plemen (až 60 % analyzovaných urolitů je pozorováno u malých plemen psů). Náchylnost malých plemen k močovým kamenům může souviset s nižším objemem moči, méně pravidelným močením a
vyšší koncentrací minerálů v moči.

SLOŽENÍ
Rýže, hydrolyzát proteinového izolátu sóji, živočišné tuky, minerální soli, řepné řízky, hydrolyzát z drůbežích jater, sojový olej, frukto-oligo-sacharidy (FOS), rybí tuk, polyfosfát sodný, taurin, olej z brutnáku, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin VHN Canine HYPOALLERGENIC SMALL DOG 3,5 kg

Balení
3,5 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články