Royal Canin VHN Canine HYPOALLERGENIC 14 kg

Běžná cena
2 493,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
175,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
2 318,00 Kč/ks
165,51 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

HYPOALLERGENIC je kompletní dietní krmivo pro psy starší 12ti měsíců s potřebou snížení rizika vzniku potravinových alergií či intolerancí. Toto krmivo je vyrobeno pouze z vysoce kvalitních proteinů a uhlohydrátů.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDCDR2114000
EAN
3182550711340
Hmotnost
15,4 kg

Popis

HYPOALLERGENIC je kompletním dietním krmivem pro psy, které snižuje riziko vzniku potravinových alergií či intolerancí. Toto krmivo je vyrobeno pouze z vysoce kvalitních proteinů a uhlohydrátů. V případě podezření na alergii nebo potravní nesnášenlivost musí pes nutně změnit stravu, a to ihned, bez přechodného období. Dietetické hypoalergenní krmivo se předepisuje po celý život. Hypoallergenic Canine obsahuje přísadu „Intensive Color“ (vysoký obsah L-tyrosinu) pro optimální pigmentaci srsti. Hypoallergenic Canine je doporučován v případě chronických pruritických dermatitid s alergickou složkou, zvláště pak atopické dermatitidy.

INDIKACE
Eliminační dieta, potravní alergie s dermatologickými nebo digestivními projevy, potravní intolerance, idiopatické záněty střev, exokrinní pankreatická insuficience, chronický průjem, bakteriální přerůstání.

KONTRAINDIKACE
Akutní či prodělaná pankreatitida, hyperlipidémie

HLAVNÍ VÝHODY VETERINÁRNÍ DIETY HYPOALLERGENIC DR 21
- Silné dávky biotinu, niacinu a kyseliny pantotenové, spojené s komplexem zinku a kyseliny linoleové snižují transepidermální ztrátu vody a posilují efekt kožní bariéry.
- Kyseliny eikosapentaenová a dokosahexaenová (EPA/DHA), mastné kyseliny s dlouhým řetězcem řady omega 3, zmírňují kožní reakce a přispívají k integritě střevní sliznice.
- Přídavek fermentovatelných vláken (řepné řízky, FOS) a zeolitu napomáhá správné rovnováze flóry trávicího traktu a přispívá k ochraně střevní sliznice. Krmivo neobsahuje lepek ani laktózu.

SLOŽENÍ
Rýže, hydrolyzát proteinového izolátu sóji, živočišné tuky, minerální soli, hydrolyzát z drůbežích jater, řepné řízky, sojový olej, frukto-oligo-sacharidy (FOS), rybí tuk, taurin, olej z brutnáku, L-tyrosin, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin VHN Canine HYPOALLERGENIC 14 kg

Balení
14 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články