Royal Canin VHN Canine CALM Small 4 kg

Naše cena s DPH
753,00 Kč/ks
188,25 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob
Dieta CALM pomáhá psům s hmotností pod 15 kg zvládat stresové situace, přispívá k boji proti projevům na pokožce a trávení souvisejících se stresem, jako podpora pro behaviorální terapii při úzkostných poruchách. Pro psy nad 15 měsíců

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDCCD254000
EAN
3182550765398
Hmotnost
4,4 kg

Popis

Dieta CALM obsahuje unikátní kombinaci živin, které vedou k zmírňování vlivu symptomů stresu na organismus. Pro psy nad 15 měsíců. Dieta CALM by se měla zkrmovat po dobu 2–3 měsíců. Vynikající bezpečnost této diety umožňuje, aby mohla být v případě potřeby krmena po celý život zvířete. V ideálním případě by se měla dieta CALM krmit deset dní před očekávaným obdobím stresu (odjezd na prázdniny, stěhování, očekávání příchodu nového potomka, rekonstrukční práce v domácnosti, apod.). Dieta CALM obsahuje trypsinový hydrolyzát kaseinu, u něhož byl popsán účinek proti úzkostným stavům u psů. Dávka je 15 mg/kg ž.hm./den. Po 8 týdnech bylo skóre psů EDED (Hodnocení emočních poruch u psů) ve skupině dostávající alfa-kasozepin srovnatelné se skupinou léčených selegilinem - vybraným referenčním léčivým přípravkem (Béata C., 2006). Dieta CALM svým složením bere do úvahy také riziko tvorby urolitů u malých psů.

INDIKACE
Pomáhá psům s hmotností pod 15 kg zvládat stresové situace, přispívá k boji proti projevům na pokožce a trávení souvisejících se stresem, jako podpora pro behaviorální terapii při úzkostných poruchách.

KONTRAINDIKACE
Chronická renální insuficience, metabolická acidóza, selhání srdce, arteriální hypertenze, pankreatitida, hyperlipidémie

HLAVNÍ VÝHODY VETERINÁRNÍ DIETY CALM CD 25
- Regulace stresu - trypsinový hydrolyzát mléčného proteinu (alfa-S1 kasein) obsahující účinný patentově chráněný peptid, který má tlumivé účinky na stres, tzv. alfa-kasozepin. L-tryptofan je prekurzorem serotoninu, což je neurotransmiter, který hraje klíčovou úlohu v regulaci úzkostných stavů, spánku a chuti k jídlu.
- Podpora zažívání - kombinace vysoce stravitelného proteinu (proteinů L.I.P.), čekanky a rybího oleje, která zajišťuje maximální snášenlivost.
- Podpora funkce kůže - synergický účinek patentově chráněného koktejlu čtyř vitamínů (kyseliny pantotenové, inositolu, niacinu a cholinu) a jedné aminokyseliny (histidinu) k posílení efektivity kožní bariéry a snížení rizika podráždění kůže prostřednictvím stimulace syntézy ceramidů a snížením transepidermálních ztrát vody.
- Regulace zubního kamene - účinek mechanického obrušování zubního kamene při krmení suchého granulovaného krmiva je posílen přídavkem účinných složek s fosfátem sodným. Tyto látky vyvazují kalcium, čímž snižují jeho koncentraci ve slinách ústní dutiny a nepřímo zpomalují kalcifi kaci zubního plaku.

SLOŽENÍ
Rýže, dehydratované drůbeží maso, kukuřice, pšeničná mouka, živočišné tuky, dehydratovaný vepřový protein (vysocestravitelný protein L.I.P.), hydrolyzovaný živočišný tuk, čekanka, minerálie, pšeničný lepek (L.I.P.), sojový olej, rybí olej, frukto-oligosacharidy (FOS), polyfosfát sodný, alfa-S1 trypsinový hydrolyzát kaseinu, olej z brutnáku lékařského, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články