Royal Canin Babydog Milk 2 kg (5x 400 g)

Běžná cena
1 666,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
44,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
1 622,00 Kč/ks
811,00 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

BABYDOG MILK, mléko pro štěňata, je doplňek nebo náhrada mateřského mléka pro všechna štěňata od narození do odstavu. Součástí balení je láhev, odměrka a dudlíky s variabilním průtokem pro různou velikost štěňat.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVCBDM2000
EAN
3182550768658
Hmotnost
2,5 kg

Popis

BABYDOG MILK, mléko pro štěňata, je doplňek nebo náhrada mateřského mléka pro všechna štěňata od narození do odstavu. Součástí balení je láhev, odměrka a dudlíky s variabilním průtokem pro různou velikost štěňat. Babydog milk je mléko svým složením velmi podobné mléku fen a tak umožňuje postupný, harmonický růst štěňat. Obsahuje vysokou hladinu energie a proteinů.

Babydog milk obsahuje pečlivě vybrané vysoce stravitelné proteiny a obsah laktózy je velmi podobný mateřskému mléku. Tento přípravek je zvláště vhodný pro trávicí systém štěňat, protože se v něm nevyskytuje škrob (štěňata nevylučují dostatek amylázy, aby mohly škrob trávit). Přídavek frukto-oligosacharidů (FOS) navíc pomáhá udržovat správnou rovnováhu střevní mikroflóry. Vzhledem k výjimečné receptuře se Babydog milk rozpouští okamžitě a kompletně, bez tvorby usazenin, a proto vzniká homogenní tekutina. DHA je co do množství nejdůležitější polynenasycená mastná kyselina pro mozkovou tkáň a sítnici savců. Po narození a za fyziologických podmínek má ještě plně nerozvinutý mozek štěněte vysoké nároky na přísun DHA. Nervový systém štěňat se po narození dále vyvíjí. DHA obsažené přirozeně v mateřském mléce pomáhá při rozvoji kognitivních funkcí a proto i Babydog milk je obohacen o přídavek této látky.

Souprava Babydog milk obsahuje:
5x400g sáčků v 2kg kyblíku obsahující práškové mléko v ochranné atmosféře (záruka zachování organoleptických vlastností), láhev se širokým hrdlem bez obsahu bisfenolu (BPA), kterou lze snadno naplnit i vyčistit, 3 dudlíky s variabilním průtokem pro různou velikost štěňat, odměrka s objemem 20 ml., návod k použití.

SLOŽENÍ
Mléčné proteiny, živočišné tuky, syrovátkový protein, sojový olej, kokosový
olej, rybí tuk (zdroj DHA), minerální látky, frukto-oligosacharidy, aroma.

Parametry

Parametry produktu  Royal Canin Babydog Milk 2 kg (5x 400 g)

Balení
2 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články