Relaxis MINI, 60 zklidňujících tablet pro psy

Běžná cena
262,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
58,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
204,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Relaxis MINI je čistě přírodní přípravek pro rychlé zklidnění psů malých a trpasličích plemen. Rychlý nástup účinku během cca 40ti minut přetrvává cca 3-6 hodin bez vedlejších sedativních a hypnotických účinků.

Základní informace

Výrobce
Ostatní
Kód
RELAXISMINI60
Hmotnost
0,2 kg

Popis

Relaxis MINI je čistě přírodní přípravek s obsahem esenciální aminokyseliny l-theanin, která je obsažena v zeleném čaji. L-theanin je biolátka, která vyvolává relaxační reakci. Studiemi bylo prokázáno, že po podání l-theaninu začne mozek pracovat v uklidňujícím rytmu alfa vln. Relaxis se vyznačuje rychlým nástupem účinku, cca do 40ti minut a přetrvává po dobu 3 až 6ti hodin, nevyvolává otupělost ani ospalost, nemá sedativní ani hypnotické účinky, naopak přispívá k pocitu pohody.

Relaxis MINI je určen pro rychlé zklidnění psa v případě (stresu z):
•Bouřky
•Dělobuchů a ohňostrojů
•Cesty autem
•Návštěvy veterinárního lékaře
•Výstav
•Jiných stressových situací

CANIS TABLETY jsou charakteristické:
•Atraktivní sýrovou vůní – pes se řídí především čichem, proto jsou CANIS tablety doplněny sýrovým extraktem, na který psi velice dobře reagují.
•Velikostí tablety – CANIS tablety jsou relativně velké, odpovídá velikosti průměrné granule suché stravy.
•Křehkostí tablety – CANIS tableta je výrazně křehčí než standardní tablety. To umožňuje spolu s větší velikostí psu rozkousnout a poté spolknout snadněji. Tvrdé tablety, které nejdou snadno rozkousnout, má pes tendenci vyplivnout.
•Barvou a povrchovou úpravou – CANIS tableta je speciálně potažena a upravena tak, aby barevně a hmatově maximálně připomínala granuli suché stravy, kterou psi bez problémů přijímají. Klasické hladké tablety s atypickou barvou vyvolávají u psů nedůvěru a většinou nejsou psem přijímány.

DÁVKOVÁNÍ A POUŽITÍ
CANIS tableta Vám umožní podávat veterinární přípravek dlouhodobě velmi snadno bez nepříjemných rituálů spojených s podáváním klasických tablet, protože naprostá většina psů přijímá tablety snadno ve formě pamlsku nebo přidané do suchého či mokrého krmiva. Tabletu lze i snadno rozdrtit špičkou nože a přidat ji do stravy ve formě sypkého prášku. Přípravek lze podávat dlouhodobě, je zcla nenávykový.

Trpasličí plemena do 5 kg - 1-2 tablety 1-3 krát denně
Malá plemena 5-10 kg - 2-4 tablety 1–3 krát denně

Dávky je možné opakovat vždy po 6ti hodinách.

SLOŽENÍ
60 mg l-theaninu v jedné CANIS tabletě.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články