Pyoderm šampon 200 ml

Naše cena s DPH
473,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Medicinální šampon na bázi chlorhexidinu doporučený při kožních infekcích psů a koček.

Základní informace

Výrobce
Virbac
Kód
PYODRM200
Hmotnost
0,3 kg

Popis

Medicinální šampon na bázi chlorhexidinu doporučený při kožních infekcích psů a koček. Šampony dermatologické řady AKI obsahují účinné glykotechnologie a sperulity.

Glykotechnologie - (D-mannosa, D-galactosa, L-ramnosa, alkylpolyglucosid) významně snižují možnost adheze patogenů na povrch kůže a redukují uvolňování cytokinů z aktivovaných keratinocytů, čímž redukují zánětlivé procesy na kůži. „Spherulites®“ - zabezpečují postupné uvolňování účinných látek a zajišťují jejich lepší průnik do hlubších vrstev epidermis, studie potvrzují lepší výsledky přípravků se Spherulitami® oproti klasickým přípravkům, dokonce při nižší dávce.

INDIKACE Pyodermu
- medicinální šampon na bázi chlorhexidinu (3%) jako součást terapie kožních infekcí psů a koček pro obnovu přirozené mikrobiální rovnováhy kůže
- vyniká antibakteriálním a fungicidním účinkem (včetně Malassezia pachydermatis)
- díky použití glykotechnologie, která zabraňuje adhezi patogenů a snižuje zánětlivou odezvu kůže, je předurčen k managementu akutních i chronických pacientů

SLOŽENÍ
Chlorhexidin (3%), Chitosanid, Urea, Glycerin, Spherulity, Glykotechnologie

POUŽITÍ
Před použitím dobře protřepejte. Aplikujte PYODERM na vlhkou srst předem zředěný v teplé vodě v poměru 1:10. Přípravek naneste rovnoměrně na povrch chlupů. Masírujte celý povrch těla, dokud se neobjeví pěna, poté opláchněte. Celou proceduru opakujte a nechte působit 5-10 minut před dostatečným opláchnutím čistou vodou. Na začátku léčby používejte 2x týdně, poté zkraťte na 1x týdně dle doporučení veterináře.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články