Purina PPVD Feline UR St/Ox Urinary Turkey 12x 195 g, konzerva

Naše cena s DPH
682,00 Kč/ks
56,61 Kč/konzerva
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Purina UR St/Ox Urinary je kompletní veterinární dietní krmivo, které napomáhá zvládnout FLUTD (onemocnění dolních močových cest u koček). Kompletní dietní krmivo pro dospělé kočky určené k rozpouštění struvitových kamenů a omezení jejich opakované tvorby. Dieta se schopností okyselovat moč a s nízkým obsahem hořčíku.

Základní informace

Výrobce
Purina
Kód
PURINAVDCATURT12X195
Hmotnost
2,6 kg

Popis

Feline UR St/Ox Urinary je kompletní veterinární dietní krmivo, které napomáhá zvládnout FLUTD (onemocnění dolních močových cest u koček). Feline UR St/Ox Urinary je speciálně vytvořeno pro podporu rozpouštění struvitových močových krystalů a kamenů, působí také preventivně proti vzniku/opětovnému výskytu struvitových kamenů a pomáhá redukovat opětovný výskyt oxalátových kamenů. Receptura může také pomoci při nutričním managementu idiopatické cystitidy u koček, a to díky podpoře příjmu vody a následnému zvýšení produkce moči. Feline UR St/Ox Urinary obsahuje živiny, jako jsou omega-3 mastné kyseliny a přírodní zdroj glykosaminoglykanů, které podporují zdraví močových cest. Střední obsah tuků a kalorií pomáhá udržovat ideální tělesnou hmotnost, protože obezita je rizikovým faktorem pro vznik FLUTD (onemocnění dolních močových cest u koček).

Purina Urinary Podporuje vhodnou saturaci moči pro minimalizaci vzniku struvitových a oxalátových krystalů. Podporuje tvorbu moči nenasycené pro struvity tak, aby docházelo k jejich rozpouštění. Střední obsah tuku a kalorií pomáhá udržovat ideální tělesnou hmotnost (obezita je rizikovým faktorem pro FLUTD). Receptura se ST/OX pro zdravé močové cesty pomáhá snížit riziko vzniku FLUTD (onemocnění dolních močových cest u koček).

KONTRAINDIKACE
Feline UR St/Ox Urinary není vhodné pro březí kočky, rostoucí koťata, kočky s chronickým onemocněním ledvin a kočky s onemocněním spojeným se zvýšenou diurézou nebo s retencí tekutin, jako jsou ascites a edém.

SLOŽENÍ
Maso a výrobky živočišného původu, obiloviny, minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry.

NUTRIČNÍ ADITIVA NA KG
m.j./kg: vit A: 985; vit D3: 135; vit E: 245
mg/kg : 3b103 : (Fe: 9); 3b202 : (I: 0,36); 3b405 : (Cu: 0,9); 3b503 : (Mn: 1,6); 3b605 : (Zn: 17); taurin : 1 787.

ANALÝZA
Vlhkost 80 %, protein 10 %, obsah tuku 5 %, obsah anorganických látek 1,7 %, hrubá vláknina 0,4 %, vápník 0,14 %, fosfor 0,14 %, sodík 0,10 %, hořčík 0,02 %, draslík 0,26 %, chloridy 0,22 %, síra 0,21 %.

KRMNÝ NÁVOD
viz tabulka na obalu krmiva. Před podáváním se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Doporučená doba podávání pro rozpuštění struvitových kamenů je 5 až 12 týdnů, pro potlačení jejich opakovaného výskytu do 6 měsíců.
Voda musí být vždy k dispozici.

Parametry

Parametry produktu  Purina PPVD Feline UR St/Ox Urinary Turkey 12x 195 g, konzerva

Balení
12x 195 g

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články