Purina PPVD Canine UR URinary 12 kg

Naše cena s DPH
1 861,00 Kč/ks
155,02 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Purina UR Urinary je velmi chutné kompletní veterinární dietní krmivo pro nutriční podporu při rozpouštění a/nebo prevenci vzniku struvitových močových kamenů u psů.

Základní informace

Výrobce
Purina
Kód
PURINAVDDOGUR14000
EAN
7613035155121
Hmotnost
13,2 kg

Popis

Canine UR Urinary je velmi chutné kompletní veterinární dietní krmivo pro nutriční podporu při rozpouštění a/nebo prevenci vzniku struvitových močových kamenů u psů.

Purina Urinary je vytvořeno pro podporu tvorby kyselé moči, která napomáhá rozpouštění i prevenci opětovné tvorby struvitových kamenů. Dieta má střední obsah bílkovin pro omezení dostupnosti substrátu pro bakterie produkující ureázu, které jsou běžně spojeny s močovými kameny. Canine UR Urinary obsahuje omega-3 mastné kyseliny a antioxidanty, které pomáhají udržovat zdravé močové cesty. Dietní krmivo je velmi chutné, což je zásadní u psů, kteří potřebují speciální stravu přijímat dlouhodobě. Canine UR Urinary není určeno psům, kterým jsou podávány acidifikátory moči.

Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

SLOŽENÍ
kukuřice, kukuřičná lepková moučka, rýže, dehydrované drůbeží bílkoviny, pšeničná mouka, živočišný tuk, vedlejší výrobky živočišného původu, sušená řepná dužina, minerální látky, sušená vejce, rybí tuk.
Látka okyselující moč: síran vápenatý

ANALÝZA
Protein: 22,0 %
Obsah tuku: 15,0 %
Obsah anorganických látek: 4,5 %
Hrubá vláknina: 1,5 %
Vápník: 0,7 %
Fosfor: 0,6 %
Sodík: 0,2 %
Draslík: 0,7 %
Chloridy: 0,7 %
Síra: 0,3 %
Hořčík: 0,08 %

KRMNÝ NÁVOD
viz tabulka na obalu krmiva. Psi s hmotností nad 70 kg: na každých dalších 5 kg tělesné hmotnosti navyšte krmnou dávku o 30 g granulovaného krmiva. Doporučená doba podávání je zpočátku do 6 měsíců při chronické ledvinové nedostatečnosti, do 6 měsíců pro omezení tvorby urátových kamenů, celoživotně při nevratné poruše metabolismu kyseliny močové a zpočátku do 1 roku pro omezení tvorby cystinových kamenů. Před podáváním nebo prodloužením doby podávání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Voda musí být vždy k dispozici.

Parametry

Parametry produktu  Purina PPVD Canine UR URinary 12 kg

Balení
12 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články