Purina PPVD Canine HA Hypoallergenic konzerva

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Purina Hypoallergenic je kompletní hypoalergenní veterinární dietní krmivo pro diagnostiku a nutriční management alergie na krmivo u štěňat i dospělých psů.

Základní informace

Výrobce
Purina
Kód
PURINAVDDOGHAWET

Popis

Purina PPVD Canine - HA Hypoallergenic je kompletní hypoalergenní veterinární dietní krmivo pro diagnostiku a nutriční management alergie na krmivo u štěňat i dospělých psů. Někteří psi mohou trpět alergií na krmivo, která se může projevit kožními příznaky a/nebo podrážděním trávicího traktu.

Jemná paštika pro psy obsahuje hydrolyzovanou sóju jako jediný zdroj proteinu, který je v krmivu méně častý v porovnání s mnoha živočišnými proteiny. Hydrolyzovaný sójový protein v Canine HA není schopen spojit protilátky proti sóji u psů alergických na sóju a proto nemůže spustit alergickou reakci. Hydrolyzované diety jsou také vhodné pro použití během tzv. "eliminační diety", která slouží k potvrzení (nebo vyloučení) alergie na krmivo. Během období eliminační diety by měl být pes po dobu 8 až 10 týdnů krmen výhradně dietním krmivem Canine HA pouze v kombinaci s pitnou vodou.

CHARAKTERISTIKA DIETY PURINA PPVD HYPOALLERGENIC
- Jednoduchý zdroj hydrolyzované bílkoviny, rozštěpené na velmi malé částečky, pomáhá předcházet alergickým reakcím.
- Purifikované sacharidy pomáhají snižovat potenciální antigenicitu dietního krmiva.
- Zvýšený obsah omega-3 mastných kyselin pomáhá působit proti zánětu.

SLOŽENÍ
Vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu*, oleje a tuky, minerální látky, cukry.

ANALÝZA
Protein 6,2 %, obsah tuku 3,7 %, obsah anorganických látek 2,1 %, hrubá vláknina 2,1 %, taurin 900 mg/kg, omega-3 mastné kyseliny 0,17 %, EPA a DHA 0,06 %, omega-6 mastné kyseliny 0,89 %.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články