Purina PPVD Canine EN Gastrointestinal 12x 400 g, konzerva

Naše cena s DPH
915,00 Kč/ks
76,22 Kč/konzerva
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Purina EN Gastrointestinal je kompletní veterinární dietní krmivo, vysoce stravitelné, určené pro nutriční management při gastrointestinálních, pankreatických a chronických jaterních onemocněních (bez encefalopatie) u štěňat i dospělých psů.

Základní informace

Výrobce
Purina
Kód
PURINAVDDOGEN12X400
Hmotnost
5,3 kg

Popis

Canine EN Gastrointestinal je kompletní veterinární dietní krmivo, vysoce stravitelné, určené pro nutriční management při gastrointestinálních, pankreatických a chronických jaterních onemocněních (bez encefalopatie) u štěňat i dospělých psů.

Onemocnění střev je často spojeno s malabsorpcí a maldigescí, proto dietní krmivo Canine EN Gastrointestinal obsahuje vybrané a vysoce stravitelné složky, které pomáhají snižovat zátěž postiženého střeva a minimalizovat vedlejší reakce trávicího traktu. Dietní krmivo Canine EN Gatrointestinal má nízký obsah tuků, což je u psů s trávicími problémy velmi důležité, obsahuje také specifické druhy tuků, které jsou snadněji stravitelné a vstřebatelné (s vysokým podílem mastných kyselin se středně dlouhým řetězcem). Receptura obsahuje rozpustnou vlákninu (prebiotika) pro podporu zdravého prostředí ve střevě. Vysoká chutnost je velmi důležitá u psů s onemocněním střev, kteří často trpí nechutenstvím.

Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

SLOŽENÍ
maso a vedlejší výrobky živočišného původu, vejce a vedlejší vaječné výrobky, obiloviny, minerální látky, oleje a tuky. Vysoce stravitelné složky: srdce, játra, sušená vejce, rýže.

Doplňkové látky:
Nutriční doplňkové látky: m.j./kg: Vit. A: 1 430; Vit. D3: 200.
mg/kg: E 1: 41,8; E 2: 0,8; E 4: 5,1; E 5: 7,4; E 6: 101,7; E 8: 0,06.

ANALÝZA
Vlhkost: 72,5 %;
Protein: 8,0 %;
Obsah tuku: 4,5 %;
Obsah anorganických látek: 2,0 %;
Hrubá vláknina: 1,0 %

KRMNÝ NÁVOD
viz tabulka na obalu krmiva. Psi s hmotností nad 40 kg: na každých dalších 5 kg tělesné hmotnosti navyšte krmnou dávku o 1/3 konzervy. Před podáváním se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Doporučená doba podávání je 3 až 12 týdnů, při chronické pankreatické nedostatečnosti celoživotně.

Parametry

Parametry produktu  Purina PPVD Canine EN Gastrointestinal 12x 400 g, konzerva

Balení
12x 400 g

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články