Přírodní antiparazitní obojek Beaphar Bio Band Veto Shield pro psy

Naše cena s DPH
163,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Beaphar Bio Band pro psy je přírodní voděodolný zelený antiparazitní obojek pro psy již od 8 týdnů věku. Po dobu až 4 měsíců éterické oleje příjemně provoní psí kožíšek a účinkují proti nezvaným parazitům. Délka 65 cm.

Základní informace

Výrobce
Beaphar
Kód
BEAPHARBIOBANDDOG65
Hmotnost
0,25 kg

Popis

Beaphar Bio Band je přírodní voděodolný zelený antiparazitní obojek pro psy již od 8 týdnů věku. Po dobu až 4 měsíců éterické oleje příjemně provoní psí kožíšek a účinkují proti nezvaným parazitům. Délka 65 cm postačuje většině velkých plemen, pro menší rasy zkraťte nůžkami.

Antiparazitární obojek Beaphar Bio Band Plus obsahuje vysoce účinné esence nimby a voňavé éterické oleje přírodního původu jako eukalyptový olej, citrónový extrakt, cedrový olej, mátu a routový olej. Je přírodně účinný prostředek s ochranným účinkem koncentrovaných nimbových substancí. Üčinné látky proniknou do kožichu a na kůži psa, kožich bude voňavě svěží, kůže hebká a stálým nošením získá pes příjemnou vůni pro člověka i pro zvíře, nikoli však pro škodlivé parazity. Vysoce účinné vlastnosti čistě biologických nimbových esencí působí jako trvalý ochranný plášť. Obojek je voděodolný, zelené barvy.

Složení:

Obojek obsahuje pouze přírodní repelentní složky - esenci z nimby, jež je základní účinnou složkou, a éterické oleje – eukalyptový, citronový, cedrový, routový.

Návod k použití:

Nedoporučujeme přímý kontakt mezi sliznicemi člověka a obojkem, ke kterým může dojít v průběhu dětského „zkoumání“ předmětů, které mají kojenci v oblibě, např. olizováním, sáním apod. Toto by mohlo vyvolat u dítěte podráždění sliznic, případně alergickou reakci.

Závěrem, nahodilý kontakt s obojkem dítěti rozhodně neublíží ani neuškodí, avšak cílenou hru či kontakt s obojkem dítěti, kojenci rozhodně nedoporučujeme.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články