Miska bludiště Dog Maze MINI růžová

Naše cena s DPH
526,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Velikost

Barva

ks
Miska Dog Maze od švédského výrobce Kruuse je inovativní a zábavnou pomůckou pro krmení domácích mazlíčků. Bludiště je duševně stimulující hračkou, ale i regulérní miskou pro prevenci trávicích problémů souvisejících s hltáním potravy.

Základní informace

Výrobce
Kruuse
Kód
DOGMAZEMP
Hmotnost
0,3 kg

Popis

Miska bludiště Dog Maze od švédského výrobce Kruuse přináší inovativní a zábavný způsob, jak krmit Vašeho psa, kočku, ale i domácí hlodavce a papoušky. Je určena pro suché krmivo a po naplnění se stává duševně stimulující hračkou a zábavním centrem, krmení se stává hrou. Miska Dog Maze je vhodná i pro štěňata a koťata všech plemen a velikostí. Miska bludiště má své nezastupitelné místo při krmení hltavých zvířat, kdy její používání až 4x zpomaluje přísun potravy, čímž omezuje riziko vzniku zažívacích problémů souvisejících s rychlým příjmem potravy a polykáním vzduchu.

K dispozici v 5ti barevných variantách. A dvou velikostních variantách - pro psy nad 10 kg a varianta mini pro psy do 10 kg.

ROZMĚRY MINI verze
délka 26cm x šířka 21,6cm, výška 4,2cm, drážka 3cm.
Původní určení pro psy bylo dle zkušeností chovatelů překonáno. Řada z nich používá Dog Maze pro kočky, papoušky a drobná kožešinová zvířata…


Parametry

Parametry produktu  Miska bludiště Dog Maze MINI růžová

Velikost
S
Barva
Růžová

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články