Micromed PRISTINE zubní olej se stříbrnými ionty, 30 ml

Naše cena s DPH
347,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Micromed Pristine s ionty stříbra je přírodní profesionální systém pro péči o ústní dutinu psů a koček. Díky kyselině laurové a kaprylové likviduje roztok bakterie a viry, zanechává na zubech ochranný film a chrání krčky zubů.

Základní informace

Výrobce
Micromed
Kód
MICROMPZO30
Hmotnost
0,2 kg

Popis

Micromed Pristine s ionty stříbra je přírodní profesionální systém pro péči o ústní dutinu psů a koček. Díky kyselině laurové a kaprylové likviduje roztok bakterie a viry, zanechává na zubech ochranný film a chrání krčky zubů. Čistě přírodní prostředek z těch nejlepších za studena lisovaných olejů se stříbrnými ionty k denní preventivní péči o zuby a dásně psů a koček čistí a leští zuby, odstraňuje plak, může rozpouštět zubní kámen, v některých případech příznivě ovlivňuje i barvu zubů a působí i proti mikroorganismům.

Olej je poživatelný a zdraví prospěšný. V klidu nechte zvíře použitý olej spolknout, dodává organismu minerály, posiluje buňky a příznivě působí na kůži a srst.

POUŽITÍ
Aplikujte po kapkách na jenotlivé zuby a jeden po druhém vydrhněte. Nejlepších výsledků dosáhnete s prstovým kartáčkem Micromed. 30 ml vystačí přibližne na 50 aplikací.

SLOŽENÍ
palmový olej, babasový olej, kokosový olej, lněný olej, mandlový olej, sezamový olej, rybí olej, křemík, oxid křemičitý, omega 3 a 6 mastné kyseliny.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články