Micromed PERFECT EYE & EAR PAD oční/ušní utěrka s ionty stříbra, kočka

Naše cena s DPH
193,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Antibakteriální mikrovláknová utěrka se stříbrnými ionty Micromed slouží k odstranění tkáňového detritu, ionty stříbra likvidují přítomné bakterie a zajišťují tak úplnou očistu očí a uší psů a koček.

Základní informace

Výrobce
Micromed
Kód
MICROMPADC
Hmotnost
0,15 kg

Popis

Antibakteriální mikrovláknová utěrka se stříbrnými ionty Micromed slouží k odstranění tkáňového detritu, ionty stříbra likvidují přítomné bakterie a zajišťují tak úplnou očistu očí a uší psů a koček. Oční/ušní utěrka Micromed čistí slzící oči, působí preventivně proti zánětu a odstraňuje nečistoty, bakterie a roztoče a tím i zápach, který produkují.
Rozměr 9 cm.

POUŽITÍ
Používejte utěrku zvlhčenou (aktivují se tím ionty stříbra) a i během čištění dostatečně vlhčete. Při současném použití na oči i uši ji mezi čištěním opláchněte. Při denním používání obměňujte Perfect Eye & Ear Pad po 3 měsících, abyste zajistili dostatečný přísun antibakteriálního stříbra. Pro maximální efekt používejte na čištění očí současně oční kapky Micromed Diferion. Po každém použití vyperte hadřík v teplé vodě a nechte přirozeně uschnout.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články