IR (imunita a regenerace) pro PSY A KOČKY 40 g

Naše cena s DPH
465,00 Kč/ks
11 625,00 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Immuneregen je revoluční přírodní přípravek se silným imunostimulačním efektem a širokým spektrem účinku (dermatitidy, autoimunitní onemocnění, rezistence na ATB, neplodnost a reprodukce, průjmy...) a s velmi rychlým nástupem účinnosti.

Základní informace

Výrobce
IR
Kód
IMMU40
Hmotnost
0,1 kg

Popis

Immuneregen je nástupce úspěšného Immunovetu. Jeho složení je obohaceno dalšími čistě přírodními složkami pro umocnění jeho efektu v rámci synergického působení. Immuneregen je biopreparát s komplexním biologickým účinkem. Aktivuje imunitní mechanismy - navozuje správnou funkci imunitního systému a harmonický běh metabolických procesů. Má silné protizánětlivé a antioxidační účinky, aktivuje regenerační procesy všech orgánových systémů.
Immuneregen je 100% přírodní produkt s velmi rychlým nástupem účinnosti, netoxický, vedlejší účinky nezjištěny. Chráněná receptura.

Díky mechanismu účinku, kdy zcela přirozenou cestou významně ovlivňuje biologické procesy v organismu zvířete jako celku, má Immuneregen v praxi velmi širokou škálu použití. V praxi si pro své zřetelné výsledky nachází využití jak v případech akutních stavů, tak i u chronických pacienů. Mnoho veterinárních lékařů jej s úspěchem používá i v případech komplikovaných pacientů. Za zmínku nesporně stojí i efekt u starých zvířat, kdy jejich majitelé referují zjevný nárůst vitality, a zájmu o okolí a ochoty k pohybu, navzdory potížím, které zcela přirozeně vyšší věk zvířete obnáší.
Immuneregen lze použít i jako podpůrnou terapii ke klasické konvenční léčbě.

U zdravých zvířat je ideální podat 2x ročně jako preventivní kůru. Při výskytu sezonních potíží (např. alergické projevy nebo období zvýšené zátěže) je ideální začít podávat ještě před propuknutím krizového období. V případě akutních potíží je ideální pokračovat s podáváním Immuneregenu ještě alespoň týden, či 10 dní po dosažení požadovaného stavu. V případě chronických pacientů, pokud pozorujeme pozitvní přínos Immuneregenu při podávání, lze podávat kontinuálně. Immuneregen není návykový, nehrozí předávkování, je netoxický, vedlejší účinky nezjištěny.

Příklady použití u nemocných zvířat:

Pro urychlení rekonvalescence po nemocech, či operačních zákrocích
Při bakteriálních i virových onemocněních
Při střevních a zažívacích potížích, včetně rekurentních průjmů
Při alergiích a autoimunitních onemocněních obecně
Při kožních onemocněních, včetně závažných stavů
Při onkologických onemocněních
Při gynekologických potížích a potížích se zabřeznutím

Příklady použití u zdravých zvířat:

2x ročně jako preventivní kůru pro udržení zdraví, kondice a vitality
Pro zvýšení chuti k příjmání krmiva, při intenzívní zátěži - požadavku na příbytek na váze - osvalení
Pro zvýšení kvality, lesku a pigmentace srsti
U mladých zvířat pro zlepšení kvality kostí a zdravější vývoj
Pro snížení možnosti nákazy parazity
Pro zmírnění dopadu stresových situací

PODÁVÁNÍ
Ideálně nasypte na mokré krmivo (konzervy), eventuelně rozmíchejte v malém množství vody, jogurtu nebo acidofilního mléka nebo podávejte v pamlsku (tavený sýr, paštika). V případě, že zvíře výjimečně přípravek odmítá v jakékoliv formě, rozmíchejte v malém množství vody a aplikujte stříkačkou přímo do tlamy. Immuneregen pro psy a kočky nepodávejte ve vodě určené k napájení zvířat (sedimentuje).

DÁVKOVÁNÍ
PSI 1 g/10 kg tělesné hmotnosti/den,
KOČKY 1 g/zvíře/den
(1g = cca zarovnaná čajová lžička)
Prvních 10 dní dvojnásobek denní dávky.
Přimícháváse do krmiva, je nerozpustný ve vodě

SLOŽENÍ
Extrakt z pšeničných klíčků, fermentované
pivovarské kvasnice, spirulina.
Upozornění: Může obsahovat stopové množství lepku.
Analytické složky: Hrubý protein 21,2 %, tuk 6,8 %,
popeloviny 3,8 %, Ca 0,08 %, P 0,76 %, Cu 12,2 mg/kg,
Fe 79,2 mg/kg, Zn 89,7 mg/kg, Mn 83,9 mg/kg.

REFERENCE
KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ - dermatitidy, ekzémy včetně závažných forem - rychlý nástup účinku, rychlý ústup svědivosti, znovuosrstění holých míst, možná alternativa kortikoidů bez vedlejších škodlivých účinků ! Upravuje nadměrné línání.

4 letá fena francouzského buldočka, po porodu téměř olysala, po týdnu podávání Immunovetu se začala výrazně zlepšovat (jiná léčba nasazena nebyla), celkem brala Immunovet 1 měsíc, po této době opět hustá lesklá srst. Immunovet podáván několika pacientům s dg. kožním plísňovým onemocněním
současně s vakcinací biocan M, pozorována rychlejší obnova srsti.
MVDr. Uzlová Miroslava, Veterinární klinika Břeclav

Immunovet byl testován na malém vzorku pacientů s problémem nadměrného línání. V těchto případech byly doposud používány v naší ordinaci preparáty na bázi biotinu, zinku a omega nenasycených mastných kyselin. Fenka čivavy s prořídlou srstí bez kožních viditelných změn, bez pruritu a bez klinických
příznaků endokrinologických onemocnění, po 21. denní terapii Imunovetu, byla po 2 měsících na kontrole. Majitelka byla mile překvapena nejen ústupem línání, ale i hustou lesklou srstí. U ostatních případů se setkávám s podobnou dezvou.
12ti leté fence italského chrtíka s onemocněním paradontu bylo po šetření dutiny ústní ultrazvukem a extrakcí 7 zubů nasazeny ATB s Immunovetem. Po týdenní rekonvalescenci vykazuje výbornou kondici. Majitelka popisuje návrat vitality a chuť do života.
MVDr. Zdeněk Blažek ml., ordinace Velké Pavlovice

AUTOIMUNITNÍ ONEMOCNĚNÍ - alergie, atopické ekzémy

Mám chovnou stanici koček plemene ragdoll. Kocoura kterého jsem si dovezla ze zahraničí jsem léčila na oslabenou imunitu. Podávala jsem mu Plerasan, Sangrim a dostával injekce Zylexis – a to dlouhodobě. Jeho stav se však nelepšil. Potom jsem začala podávat Immunovet. Po jednom týdnu jsem zjistila zlepšení a to výrazné. Zároveň jsem Immunovet dávala i ostatním kočkám. Také jsem zjistila, že jsou vitálnější a více příjmají potravu. Upravila se stolice a kočky mírně přibraly na váze.
Jaroslava Dobrovská, CH.S. DE-ROTTE RAC. CZ

NÁDOROVÁ ONEMOCNĚNÍ - snížení rizik tvorby recidiv, pozitivní efekt i u neoperatibilních pacientů

REZISTENCE NA ANTIBIOTIKA

Přípravek Imunnovet byl nasazen na inf. rýmu u kotěte s inapetencí nereagující na týdenní ATB terapii / amox.clav./ Mukopurulentní výtok z očí a z čenichu rapidně ustoupil již v prvním týdnu podávání. Inicální dávka 1g ráno a 1g večer bez ATB terapie. Po týdnu snížena dávka na 1g denně. Majitelce bylo doporučeno podávání Immunovetu ještě 14 dní. Při kontrolním vyšetření již kotě nevykazovalo klinické příznaky inf.rýmy a přibralo z 1,7kg na 2kg .
MVDr. Zdeněk Blažek ml., Veterinární ordinace Velké Pavlovice

ZÁNĚTLIVÁ A CHRONICKÁ ONEMOCNĚNÍ

Přípravek Immunovet jsem použila u několika koček, psů a hlodavců. U kočky s chronickým onemocněním rhinitidou a hnisavou conjunctivitidou se účinek podávání 2g / den projevil již po deseti dnech. Dále jsem dávkovala ještě deset dní 1g / den. Onemocnění naprosto odeznělo a kočka je zdráva. U koček jsem Immunovet též použila u starých a oslabených, s výsledkem překvapivě dobrým. Zvířata přestala být apatická a lépe příjmala potravu, zlepšila se srst. Jedna chovatelka uvádí, že její šestnáctiletý kocour po roce opět vyskakuje na svoje oblíbené křeslo. Podobné výsledky mám i u psů, zlepšují se atopické ekzémy, bez použití jiných léčiv, u starších se opět projevuje vitalita. Dokonce jedna samice Německého boxera, trpící epilepsií a častými třesy hlavy, po čtyřech dnech užívání Immunovetu v dávce 2g / den / 10kg živé hmotnosti třesy hlavy ustaly a dodnes, tj. cca 14 dní od zahájení se již neobjevily.
MVDr. Miroslava Wiktorová, reg. č. KLV 3422

Pětiletá kočka s opakovaným exacerbacemi slizničních erozí v orální oblasti susp. s kalicivirovou etiologií. Po výrazné automutilaci, komplikace sekundární bakteriální infekcí. Přibližně rok opakovaně cca po 3 měsících léčeny sekundární infekce. Projevy vždy částečně ustoupily po homeopatické léčbě, doplněné fytoterapeutikem. Dvakrát použita pro zvládnutí sekundární infekce i ATB. Kočka žije v prostředí více koček v domácnosti. Po doplnění Immnunovetu v předepsaném dávkování příznaky po dvou týdnech podávání ustoupily. Podány dvě měsíční kůry. Dosud nedošlo k navrácení příznaků.
MVDr. Zdeněk Klíma, Brno

Od 30.9.2011 byla moje 4-členná smečka, žijící v domě, nakažena Psincovým kašlem. Jedná se o 5-ti letého Kavkazského pasteveckého psa, 4-letého německého ovčáka, 5 a půl letou kříženku jezevčíka a 9 a půl letého Papillona, dosud všichni zcela zdraví a silní jedinci. Jako první onemocněl Kavkazák, posléze ovčák, následoval Papillon, kterému ale vir psincového kašle zmutoval a napadl nervový systém a zcela naprosto to samé, čili zmutovaný vir napadl i kříženku jezevčíka. Všichni léčeni ATB po dobu 8-14 dní, dle stavu, plus sirupem Atussin. Bohužel u Papillonka měla nemoc až tragický průběh, přestal nejen jíst, ale i pít, nemohl chodit, padal, motal se, nevnímal mne, bál se tmy, doteku, málo se vyprazdňoval. U kříženky jezevčíka byli příznaky zcela stejné. Nakonec jsem oba vozila 3 dny po sobě na kapačky, kde dostávali B-Neuron, ATB a výživu. Po kapačkách se jejich stav mírně zlepšil, ihned nato jsem začala podávat Immunovet, a to v dávce 2g/10 kg a den, rozdělené na ráno a večer. Kavkazák a ovčák dostávali Immunovet ve stejné dávce již o dva dny dříve. Po třech dnech u těch dvou velkých již nebylo po kašli a zhoršeném dýchání ani slechu. Oba měli větší chuť k jídlu a celkově byli živější. U obou malých zlepšení postupovalo pomaleji, stále brali ATB a B-Komplex, plus Atussin, ale byli oba také v horším stavu. U Papillonka navíc po týdnu nemoci zjištěna horší srdeční odezva. Ovšem již po 8-mi dnech podávání Immunovetu byli oba dva zcela v pořádku, veškeré neurologické příznaky zmizely, oba s chutí jedli a pili, opět měli v očích život a radost. Na poslední kontrole s Papillonkem navíc zjištěno, že srdíčko se vrátilo do normálu, je zdravé a silné. Immunovet jsem všem podávala ve výše uvedené dávce 14 dní a nadále pokračuji v dávce 1g/10 kg a den ještě alespoň měsíc. Věřím, že i díky Immunovetu se nejen všichni rychle a bez následků uzdravili, ale napomohl i rychlé regeneraci nervové soustavy u Papillonka i kříženky jezevčíka a tím pádem mám zase dva skvělé a veselé malé pejsky a dvě velké a úžasné obludy! Rozhodně zůstanu Immunovetu věrná, sympatický je mi už tím, že je přírodní, ale hlavně
evidentně opravdu pomáhá.
Marta Sítařová, Brno

EPILEPSIE

REPRODUKCE - vyšší objem ejakulátu, vyšší počet spermií/lepší zabřezávání a donošení plodů

PRŮJMOVÁ A GASTROINTESTINÁLNÍ ONEMOCNĚNÍ - rychlý nástup, efektivní i u pacientů rezistentních na klasickou léčbu

Immunovet berou koťátka a matka od úterý 10.5.2011 a musím říct, že je to skvělé. Průjem úplně vymizel hned po druhé dávce- Přimíchávám do konzerv a jedí ho úplně bez problémů. Matka měla po porodu problémy se srstí a během týdne se stav výrazně zlepšil - měla na bocích vystříhaná místa, kde měla srst zplstnatělou a to najednou krásně zarůstá. Již jsem Immunovet doporučila dalším chovatelům a sama budu brzy opět objednávat, protože to opravdu stojí za to!!! Díky moc, takový produkt jsem dlouho hledala!!!
S pozdravem Jana Herclíková www.mcc-arborvitae.cz

Iris 9 rokov (cca v 1,5 rokoch - z útulku) – kríženec – váha do 10kg. V 2008 na jeseň, začala mať hnačky – preliečená. Opakovalo sa to 3 krát niekedy s prímesou krvi, vždy diéta a lieky. Pretrvávala redšia stolica. Na jar v 2009 silná hnačka a svetlo červená krv. Zistené "Žardie - giardióza", liečená ATB cca 6 týždňov, kontrola zo stolice už bola negatívna. Odvtedy na granulách a konzervách Intestinál, napriek tomu dosť často hnačky (naučila sa kradnúť nášmu druhému psovi) Nesmela žrať hydinu ani žiadne bielkoviny, ktoré dovtedy dostávala. Začali sme jej dávať králičie a rybie mäso - stolica sa trochu upravila. V decembri 2010 začala užívať Immunovet 2krát denne 10 dní a potom 20dní 1krát denne, hnačky úplne vymizli. Teraz dostáva 1krát za týždeň. Vedľajším prejavom je veľký apetít, predtým žrala málo a často nechala v miske nedojedené. Dostáva občas aj rôzne maškrty, čo predtým vôbec nemohla a aj máličko hydinového mäsa. Zatiaľ je úplne OK.
Katarína FÁBRYOVÁ, Bratislava

Chováme 3 psy NO - jsou vedeni ve sportovním výcviku. Měli dlouhodobě opakované průjmy s hlenem. Léčeni byli různými přípravky včetně dietního programu, poslední léčba antibiotiky /Stomorgyl/. Na doporučení veterináře jsme začali aplikovat Imunovet.Užívají jej 10 dnů a jsou bez průjmů !!! Určitě se zlepšilo trávení , vstřebávání živin ze střeva. Užíváním Imunovetu chceme celkově podpořit zvýšení imunity, obnovit a upravit střevní mikrofloru.
Vladimíra Cőgrová, Bučovice

Jsem chovatelkou koček plemene ragdoll a protože svým kočkám a koťátkům chci zajistit tu nejlepší péči, rozhodla jsem se vyzkoušet i Immunovet. První balení 200 g jsem koupila v létě 2011, zkusila jsem ho dávat koťatům v období přechodu na pevnou stravu. Účinky se dostavily velmi brzo – koťata nejenže neměla žádné průjmy-jak se téměř vždy alespoň u některého z nich stane,ale i jejich srst je hustší,jemnější a lesklá, velmi dobře prosperují. Proto nyní dávám Imunovet všem svým kočkám ( dle doporučeného dávkování) a mohu ho doporučit i ostatním chovatelům a majitelkům, kterým na jejich kočičkách opravdu záleží.
Reinhartová Vladimíra Ing., www.eminus-ragdoll.com

REKONVALESCENCE - zkracuje dobu rekonvalescence po operacích (zejména v dutině břišní a na kostech), urychluje hojení ran.

CELKOVÉ POVZBUZENÍ ORGANISMU A APETITU - zvýšení vitality u starých a oslabených zvířat, podporuje apetit při nechutenství a podvýživě.

Immunovet jsme pořídili pro 5ti letou fenu Německého ovčáka. Neměla žádný zjevný zdravotní problém, nebyla však příliš aktivní, často jen tak polehávala a působila spíše dojmem “líného“ psa. Po cca měsíční kůře Immunovetem je pozorován evidentní nárůst vitality, běhá, skáče, daleko více nás vítá a má zjevně větší chuť do života. Nyní daleko více odpovídá naší představě o chování hlídacího-služebního psa.
Dále jsme Immunovet pořídili pro jednu z našich kamerunských oveček (9let) a to pro dřívější potíže se zabřezáváním a donošením plodu. Zatím nedošlo k páření, nicméně od počátku podávání přibrala na váze a je před zimou zjevně daleko více osrstěna, než tomu bylo v letech minulých.
IvetaFeiglová, Skořepovic minifarma

Glen - pointr – 6,5 roku. Glena jsem si vzal do péče koncem února 2011, krátce po jeho hospitalizaci na Veterině v Brně. Původní majitel se ho zřekl, z důvodu, že pes má cukrovku a díky jeho stavu, který byl kritický - tedy nebyl schopen plnit funkci pracovního mysliveckého psa. Pravděpodobným důvodem vzniku závažných zdrav. problémů bylo patrně dlouhodobě špatné krmení a zřejmě i ne příliš vlídné zacházení (což se také výrazně projevilo na psychice psa). Důvod hospitalizace: akutní stav - nepříjmání stravy, opakované zvracení, průjmy, apatie, nechodil, stav silné podvýživy, podezření na cukrovku. Nález GIT vyšetření: sono břicha - zpomalená peristaltika v celém trávícím traktu, mírná tekutá náplň v tenkém střevě, výrazná v tlustém. Nařasení duodena. Diagnoza – Enterokolitída - léčena ATB, komplikovaná cukrovkou (2x denně 15 a 11 IU Caninsulinu). Ihned po převozu domů již bez jiné medikace zahájena terapie Immunovetem (prvních 14 dní 2x denně 3g, poté cca 3g/1xdenně) přimícháváním do krmiva – Purina DCO (diabetes colitis).
Průběh domácí léčby:
1/ během prvního týdne přibral 1kg na váze. (dále přírůstky kolísavé v rámci testování vhodné formy diety, v návaznosti na získanou cukrovku a silnou podvýživu).
2/ byl velmi plynatý – nesnesitelně smrděl. Tento silný zápach ustoupil na minimální, resp. snesitelnou míru v průběhu cca 3dní podávání Immunovetu.
3/ v průběhu prvního týdne se dostavila koordinace pohybu a nárůst síly. (předtím měl kymácivou chůzi, potíže sejít schody, nebyl schopen vyskočit do auta, neběhal).
Druhý týden již běhá, aportuje, vyskočit ze země na sedačku do auta mu už nedělá žádné problémy. Po měsíci užívání Immunovetu již běhá naplno, na vycházkách se honí s ostatními psy, je 100% aktivní, ani po delší tůře (cca 15-20km) nejeví známky zvýšené únavy.
4/ od zahájení podávání Immunovetu neměl doposud ani jednou průjem, navzdory několikerým změnám krmiva (nyní používáme čtvrtý druh granulí, nikoli již diabetické (Hills Light), kombinované s naturální stravou – dokonce s přídavkem lososového oleje). Stolici má ukázkovou a pravidelnou.
5/ po přivezení domů trpěl hnisavými (žluté hutné) výtoky z očí. Ráno je míval zcela zalepené. Toto se zredukovalo, dnes pouze občasný výtok (nehnisavý) v neporovnatelně nižší míře. Věříme, že především v důsledku pravidelného užívání Immunovetu, se nám podařilo zvládnout komplikace, které patrně měly zásadní vliv na vznik cukrovky – potíže s trávením, průjmy, zvracení. Dnes se soustředíme na stabilizaci glykemické křivky, pravidelně konzultujeme s endokrinologem. Podařilo se nám dostat z původních dávek Caninsulinu 15 IU ráno a 11 IU večer, na 7 IU ráno a 5 IU večer. Glen je vzhledem k tomu co prodělal v dobré kondici, má velkou chuť ke žrádlu a velkou chuť do života. Immunovet je mu podáván kontinuálně.
Jan Fučík Brno

PREVENTIVNÍ PODÁVÁNÍ - zvyšuje celulární buněčnou odezvu po vakcinaci, zlepšuje metabolismus a konverzi krmiva, udržuje zdraví a vitalitu, podporuje apetit, zmírňuje dopad stresových situací, u mladých zvířat zlepšuje kvalitu a lesk srsti.

Parametry

Parametry produktu  IR (imunita a regenerace) pro PSY A KOČKY 40 g

Balení
40 g

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články