Hills PD Feline Y/D Thyroid Care

Naše cena s DPH
381,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Hill's Prescription Diet y/d Feline je klinická dieta pro kočičí pacienty s endokrinní poruchou. Hypertyreóza se může projevovat hubnutím, zvýšeným hladem a žízní, hyperaktivitou, průjmem a problémy s kůží nebo srstí. Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care suché krmivo pro kočky má omezený obsah jódu a podporuje kontrolu funkce štítné žlázy.

Základní informace

Výrobce
Hill's
Kód
HILLSPDFYD

Popis

Hill's PRESCRIPTION DIET y/d krmivo pro kočky s kuřetem je kompletní dietetické krmivo pro snížení obsahu jódu v krmivu v případě hypertyreózy u dospělých koček. Toto krmivo obsahuje omezené množství jódu. Krmivo pro zlepšení zdravotního stavu kočky během 3 týdnů pomocí normalizace produkce hormonů štítné žlázy. Nutno podávat jako jediný zdroj výživy. Hill's Prescription Diet y/d suché krmivo pro kočky představuje snadný a pohodlný způsob, jak snížit obsah jódu v potravě koček trpících hypertyreózou. Pro dosažení nejlepších výsledků je rozhodující důsledné dlouhodobé podávání tohoto výrobku tak, aby se všechny jeho přínosy stihly projevit. Suché a mokré varianty je možné míchat nebo podávat současně.

CHARAKTERISTIKA DIETY CAT Y/D
- Omezený obsah jódu.
- Snížený obsah fosforu a sodíku s Omega-3 mastnými kyselinami z rybího oleje.
- Vysoký obsah L-karnitinu.
- Podporuje zdravou štítnou žlázu.
- Podporuje zdravé ledviny a srdce.
- Přispívá k zachování svalové hmoty.
- S+OXSHIELD: Receptura podporující takové prostředí v močovém ústrojí, které snižuje riziko vzniku struvitových a kalcium oxalátových kamenů.

SLOŽENÍ
Kukuřičný gluten, kukuřice, živočišné tuky, bílkovina z hrachu, pivovarská rýže, pšenice, sušená vejce, minerální látky, bílkovinný hydrolyzát, lněné semínko, rybí olej, L-karnitin, vitamíny, taurin, stopové prvky a betakaroten.

NUTRIČNÍ ADITIVA
Vitamín A (9.014 IU/kg), vitamín D3 (783 IU/kg), vitamín E (600 mg/kg), vitamín C (100 mg/kg), betakaroten (1,5 mg/kg), železo [síran železnatý monohydrát] (97 mg/kg), jód [jodičnan vápenatý bezvodý] (0,18 mg/kg), měď [síran měďnatý pentahydrát] (9,6 mg/kg), mangan [síran manganatý monohydrát] (10 mg/kg), zinek [oxid zinečnatý] (167 mg/kg), s přírodními antioxidanty (směs tokoferolů).

ANALÝZA
bílkovina 32.2 %
tuk 23.6 %
hrubá vláknina 1.1 %
popel/popelovina 5.7 %
vápník 0.79 %
fosfor 0.57 %
hořčík 0.07 %
beta-karoten 1.5 mg
jód 0.18 mg
draslík 0.86 %
L-carnitin 505.0 mg
sodík 0.25 %
omega-3 mastné kyseliny 1.0 %
taurin 1.923 mg
vitamín C (kyselina askorbová) 110.0 mg
vitamín E (tokoferol) 600.0 mg

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články