Hills PD Canine I/D Stress Mini

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Hill's Prescription Diet i/d Stress Mini je vysoce stravitelné dietní suché krmivo pro psy malých plemen s gastrointestinálními poruchami způsobenými stresem. Receptura s nízkým obsahem tuku a zvýšeným obsahem elektrolytů podporuje trávení.

Základní informace

Výrobce
Hill's
Kód
HILLSPDCIDSM

Popis

Hill's Prescription Diet i/d Stress Mini je vysoce stravitelné dietní suché krmivo pro psy malých plemen s gastrointestinálními poruchami způsobenými stresem. Receptura s nízkým obsahem tuku a zvýšeným obsahem elektrolytů podporuje trávení.

Stejně jako lidé mohou i psi zažívat stres, který může mít negativní dopad na jejich zdraví. To může vést k nerovnováze střevního mikrobiomu a zvýšené střevní aktivitě, což může způsobit zažívací potíže. Krmivo Hill's PD i/d Stress Mini Digestive Care bylo speciálně vyvinuto pro psy malých plemen do 14 kg, kteří trpí zažívacími potížemi způsobenými stresem. Receptura obsahuje zvýšené množství elektrolytů, nízký obsah tuku, prebiotickou vlákninu z technologie ActiveBiome+ a vysoce stravitelné složky. Společně s hydrolyzátem mléčných bílkovin může krmivo podpořit vašeho psa při stresu. K tomu je přidána vyvážená směs vitamínů, minerálů a stopových prvků, stejně jako betakaroten a přírodní antioxidanty.

CHARAKTERISTIKA DIETY Hill's I/D Stress Mini Digestive Care s kuřecím
- Dietní kompletní krmivo pro dospělé psy ke zmírnění akutních střevních poruch vstřebávání, jako kompenzace v případě nedostatečného trávení, v případě exokrinní pankreatické nedostatečnosti a také jako podpora ve stresových situacích.
- Speciálně pro psy malých plemen do 14 kg.
- S nízkým obsahem tuku, což zmírňuje zátěž střev.
- Vysoce stravitelná receptura se skládá ze snadno stravitelných surovin, jako je kuřecí a kukuřičný gluten.
- Obsahuje hydrolyzát mléčných bílkovin, který může mít zklidňující účinek při stresu a úzkostných poruchách.
- Zvýšený obsah elektrolytů působí proti nedostatečnému zásobování v případě zažívacích potíží a poruch absorpce.
- S prebiotickými zdroji vlákniny. Technologie AktivBiome+ podporuje a reguluje přirozený mikrobiom ve střevech, může zlepšit stav stolice.
- Vyvážené a bohaté na životně důležité látky, s vitamíny, minerály, stopovými prvky, omega-3 mastnými kyselinami z rybího oleje, betakarotenem a přírodními antioxidanty, pro správně fungující imunitní systém.
- Vysoké přijetí, chutné složení s kuřecím.

SLOŽENÍ
Pivovarská rýže, kuřecí (9 %) a krůtí moučka, kukuřičný gluten, bílkovinný hydrolyzát, sušené řepné řízky, živočišné tuky, lněné semínko, minerální látky, mleté skořápky pekanových ořechů, sušený zázvor, sušená citrusová dužina, vitamíny, rybí olej, sušené brusinky, hydrolyzát mléčných bílkovin, stopové prvky a betakaroten. Lehce stravitelné složky: pivovarská rýže, kuřecí a krůtí moučka, kukuřičný gluten, živočišné tuky, rybí olej.

NUTRIČNÍ ADITIVA
Vitamín A (7.836 IU/kg), vitamín D3 (721 IU/kg), vitamín E (600 mg/kg), vitamín C (100 mg/kg), betakaroten (1,5 mg/kg), železo (73,2 mg/kg), jód (1,8 mg/kg), měď (7,2 mg/kg), mangan (7,6 mg/kg), zinek (152 mg/kg), selen (0,2 mg/kg), hydrolyzát mléčných bílkovin (1.052 mg/kg), s přírodními antioxidanty (směs tokoferolů).

analýza
bílkovina 23.9 %
tuk 8.2 %
hrubá vláknina 2.2 %
popel/popelovina 5.4 %
vápník 0.81 %
fosfor 0.58 %
hořčík 0.08 %
draslík 0.74 %
sodík 0.41 %
omega-3 mastné kyseliny 0.7 %

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články