Healler Animal B2 STRONG 60 kapslí

Naše cena s DPH
584,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Veterinární přípravek určený zejména pro regenerace po mozkových příhodách, při srdečních a ledvinových potížích a pro posílení vitality starších zvířat.

Základní informace

Výrobce
Ostatní
Kód
HEALERB2S60
EAN
8595634200046
Hmotnost
0,2 kg

Popis

Veterinární přípravek určený zejména pro regenerace po mozkových příhodách, při srdečních a ledvinových potížích a pro posílení vitality starších zvířat.

INDIKACE
- Urychlení rekonvalescence
- Ischemická choroba srdeční
- Stav po cévní mozkové příhodě
- Chronické poškození plic
- Poškození ledvin
- Zhoršené prokrvení končetin a uzávěry cév
- Posílení vitality seniorů

DÁVKOVÁNÍ
Přípravek podávejte spolu s krmivem. Zvířatům pod 20 kg doporučujeme tobolku vysypat do krmiva, postačí čtvrt až půl obsahu tobolky denně.

U zvířat 20–50 kg doporučujeme půl až jednu tobolku denně.
U zvířat nad 50 kg doporučujeme 1 až 2 tobolky denně.

Ve vhodných indikacích doporučujeme Healler Animal B2 Strong kombinovat s lokálními účinky Healer Animal gelu pro podporu hojení.

SLOŽENÍ
HEALLER ANIMAL B2 STRONG neobsahuje žádné léčivo nebo hormony.
Thiamin, Riboflavin, Bovinná proteiny, Kolagenní hydrolyzát.

Thiamin přispívá k normální činnosti srdce a k vyrovnanému energetickému metabolizmu.
Riboflavin je vitamin ze skupiny B přispívající ke snížení míry únavy a vyčerpání, k udržení optimálního stavu sliznic a pokožky, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a k obvyklé činnosti nervové soustavy. Také přispívá k udržení normálního stavu zraku a k standardnímu metabolizmu železa a červených krvinek.
Kolagen je ve vodě nerozpustná bílkovina, která tvoří základní stavební hmotu pojivových tkání včetně cévní stěny. Jednotlivé částečky kolagenu jsou vzájemně propojeny a tvoří silná vlákna, která tvoří strukturu buněk, tkání a orgánů v těle. Kolagen hraje významnou roli při stárnutí organizmu, s přibývajícím věkem se vlastní tvorba kolagenu snižuje. Kolagen obohacený bílkovinou je pro organizmus přirozený a přispívá k dobrému stavu pokožky i pojiva.
Bovinní proteiny jsou izolovány z krevních destiček. V produktu je využíván jejich mohutný regenerační potenciál.

OBECNÉ ÚČINKY PROTEINŮ A GLYKOPROTEINŮ Z KREVNÍCH DESTIČEK
Trombocytární růstové faktory jsou převážně proteiny a glykoproteiny, které se nacházejí v alfa-granulích krevních destiček. Tyto malé molekuly mají v organizmu významné účinky. Působí na buněčné membrány a pomáhají v procesech hojení. Jsou naprosto nezbytné pro zdravou cévní stěnu a kvalitní prokrvení tkání a orgánů. Je již delší dobu známo, že ateroskleróza, usazování tukových, cholesterolových a nakonec vápenných plátů, je zahájena zánětem cévní stěny. Destičkové faktory jsou schopny tento vývoj zvrátit, pokud jsou v organizmu v dostatečném množství.

SKLADOVÁNÍ
Při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.
Minimální trvanlivost 3 roky.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články