Glandex řešení potíží s análními žlázkami

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Druh

Glandex je doplňkové krmivo pro psy a kočky se zaručenými výsledky vyvinuté za účelem omezení problémů s análními žlázkami.

Základní informace

Výrobce
Ostatní
Kód
GLANDEX

Popis

Účinná pomoc pro potíže s análními žlázkami psů a koček, prevence zánětlivých stavů.

Doplňkové krmivo pro psy a kočky postupně snižuje frekvenci nutnosti vymačkávání žlázek, díky obsahu vlákniny působí na trávení a formuje stolici. Obsahuje enzymy a protizánětlivé látky, dále obsahuje probiotické kultury E. faecium, které podporují správnou funkci trávicího traktu. Je vhodnou prevencí proti zánětům análních žlázek, při již probíhajících zánětech má hojivé účinky. Potlačuje skryté infekce a alergie, ovlivňuje množství a konzistenci análního sekretu, pomáhá rozřeďovat sekret u tuhých pastovitých konzistencí. Bezpečné i pro dlouhodobé použití (obsahuje přírodní složky).

Ve formě chutného pamlsku či sypkého prášku.

Podávejte doporučenou dávku 1 x denně. Glandex je dlouhodobá kúra, první výsledky se dostavují cca za měsíc. Pro zlepšení stavu je nutné podávání min. 2-3 měsíce. Po Následně je možné postupně vysadit nebo nechat udržovací sníženou dávku. Glandex je možné podávat dlouhodobě. Nepoužívejte u březích fen a štěňat do 12 týdnů věku. Pokud má zvíře zdravotní problémy, léčí se, je na speciální dietě, kontaktujte veterinárního lékaře před použitím tohoto produktu.

ÚČINNÉ SLOŽKY
Vláknina - pomáhá tvorbě objemné a pevné stolice, která vytváří tlak na anální žlázky, výsledkem je jejich přirozené vyprazdňování při každé defekaci.
Přírodní protizánětlivé složky - potlačují skryté infekce a alergie, které stojí za většinou problémů s análními žlázkami, a omezují podráždění žlázek.
Trávicí enzymy - podporují zdravý trávicí trakt, který je základem pro správnou funkci análních žlázek.
Probiotika - pozitivní vliv na trávicí trakt.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články