FRONTLINE COMBO Spot On DOG S 0,67 ml, na váhu 2-10 kg

Naše cena s DPH
317,00 Kč/ks
317,00 Kč/pipeta
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Velikost

Balení

Velmi účinný a voděodolný roztok v pipetě k zevní aplikaci na kůži zvířete. Určeno k léčbě a prevenci proti napadení blechami, klíšťaty a všenkami pro psy. Je účinný proti všem vývojovým stádiím blech. K použití pro psy a štěňata od 8 týdnů věku.

Základní informace

Výrobce
Frontline
Kód
FRONTCDOGS067
EAN
3661103023036
Hmotnost
0,1 kg

Popis

ČTĚTE VŽDY POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK!

ÚČINNÁ OCHRANA
FRONTLINE® Combo obsahuje dvě silně účinné látky usmrcující blechy a klíšťata: fipronil a růstový regulátor hmyzu (S)-methopren. Fipronil usmrcuje dospělé blechy a klíšťata v případě napadení vašich domácích mazlíčků, zatímco (S)-methopren usmrcuje vajíčka a larvy blech. Jedna snadná aplikace na kůži zabere pár vteřin a chrání po dobu 30 dnů.

BEZPEČNOSTNÍ PROFIL
FRONTLINE® Combo je veterinární lék s příkladně vysokou mírou bezpečnosti. Použitelný pro psy od stáří 8 týdnů, vážící nejméně 2 kg. Může být použit také u březích a kojících fen.

OCHRANA PROSTŘEDÍ DOMÁCNOSTI
95% blech žije v prostředí vaší domácnosti a pouze 5% na vašem čtyřnohém mazlíčkovi. FRONTLINE® Combo účinně zasahuje vývojová stádia blech, od vajíček po dospělce, přerušením vývojového cyklu blech, čímž preventivně brání promoření vaší domácnosti.

Parametry

Parametry produktu  FRONTLINE COMBO Spot On DOG S 0,67 ml, na váhu 2-10 kg

Velikost
S
Balení
1 pipeta

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články