FOS FortiFloq Farm-O-San 15 kg

Běžná cena
5 910,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
154,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
5 756,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
FOS Fortifloq k podpoře příjmu krmiva u kuřat a v rodičovských hejnech v krizových obdobích růstu, stresu, při vakcinaci... Řešení pro udržení aktivity a produktivity zvířat.

Základní informace

Výrobce
Biofaktory
Kód
FOSFF15000
Hmotnost
16,5 kg

Popis

Vaše zvířata občas potřebují zvýšenou péči. FOS FortiFloq obsahuje vyváženou kompozici rostlinných výtažků a aromat, které v kombinaci s vitamíny posílí vaše zvířata. Mají též pozitivní efekt na příjem vody i krmiva. Je to řešení pro udržení aktivity a produktivity zvířat.

Krmivo obvykle obsahuje všechny nezbytné živiny, nicméně v některých případech to nemusí stačit, například po vakcinaci, naskladnění, virové infekci nebo v období stresu. Výsledkem jsou méně aktivní zvířata s nižším příjmem vody a (nebo) příjmem krmiva.

DÁVKOVÁNÍ
FOS FortiFloqe se podává v pitné vodě maximálně po dobu 3 dnů. V případě aplikace přípravku po vakcinaci Gumboro, ho podávejte až druhý den po vakcinaci. Doporučená dávka je 1 kg na 1000 litrů napájecí vody. Rozpouštějte v teplé vodě (45 °C). Farm -O-San FortiFloq může být aplikován přes zásobní nádrž nebo dávkovací zařízení.

SLOŽENÍ
v 1 kg produktu: směs aromatických sloučenin 130 000 mg, vitamín C 49 500 mg, vitamín E 5 000 IE.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články