Fortify Puppy Large Breed Maxi Junior 15 kg

Běžná cena
2 001,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
134,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
1 867,00 Kč/ks
124,34 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob
Bezlepkové vysoce stravitelné krmivo pro štěňata velkých a obřích plemen a březí a kojící feny obřích plemen. Větší velikost granulí zabraňuje hltání.

Základní informace

Výrobce
Fortify
Kód
FFPUPPYLBMJ15000
Hmotnost
16,5 kg

Popis

Vyvážená receptura doplněná o kloubní výživu zajistí správný vývoj a plnohodnotný a optimalní růst. Toto krmivo je rovněž vhodné pro březí a kojící feny. Větší velikost granulí zabraňuje hltání.

Pro štěňata, březí a kojící feny velkých a obřích plemen. Nižší obsah energie umožňuje kontrolovat růst velkých štěňat a zajistit správný vývoj kostry a kloubů. Nutričně vyvážené krmivo bylo vytvořeno na základě nejnovějších vědeckých poznatků a je určeno pro plnohodnotnou výživu štěňat se zaměřením na prevenci alergických onemocnění.

Receptura Fortify Puppy Large Maxi Junior obsahuje 74 % proteinů živočišného původu.
- Optimální růst - vyvážený poměr bílkovin, tuků a ostatních živin pomáhá zabezpečovat optimální růst, vývin a tvorbu svalové tkáně štěňat.
- Klouby - chondroitin, glukosamin, hydrolyzovaný kolagen a methylsulfonylmethan (MSM) napomáhají regeneraci a vývoji chrupavky a pohybového aparátu. Chelát manganu vyživuje chrupavky a omega-3 mastné kyseliny působí proti zánětu kloubů.
- Imunita, vitalita - vitamin E a selen jako účinné přírodní antioxidanty regenerují buňky a zvyšují obranyschopnost. Semena Chia napomáhají trávení a společně s L-karnitinem detoxikují organismus.
- Zažívání - mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidy, lněné semínko a semínka Chia podporují správné trávení a přispívají k vysoké stravitelnosti krmiva.
- Kůže a srst - omega-3 a 6 mastné kyseliny omezují výskyt kožních problémů. Zvýšená hladina biotinu, vitaminy skupiny B (niacin, kyselina pantotenová, aj.) a vitamin A podporují regeneraci kůže a srsti.

SLOŽENÍ
Kuřecí dehydrované maso (26 %), rýže, kukuřice, kukuřičný gluten, rybí moučka, drůbeží tuk, kukuřičné klíčky, lněné semeno, rostlinná vláknina, hydrolyzovaný kolagen, kokosový olej, rybí tuk, čekankový inulín (zdroj FOS), kvasnice (zdroj MOS), doplňkové látky (vitaminy, stopové prvky, aminokyseliny), glukosamin, chondroitin-sulfát, methylsulfonylmethan (MSM), semena Chia.

NUTRIČNÍ ADITIVA na 1 kg
Vitaminy: vitamin A 30 000 m.j., vitamin D3 2 250 m.j., vitamin E (jako alfatokoferol) 250 mg, cholinchlorid 1 400 mg, L-karnitin 100 mg, biotin 3,25 mg.
Stopové prvky: Cu ve formě CuSO4.5H2O 24 mg, Zn v chelátové formě zinku, hydrát 190 mg, Mn ve formě manganatého chelátu glycinu, hydrát 50 mg, Fe ve formě FeSO4.H2O 150 mg, I ve formě Ca(IO3)2 3 mg, Se ve formě selenometioninu ze Saccharomyces cerevisiae 0,5 mg. Aminokyseliny: L-lysin monohydrochlorid 15,4 g, DL-methionin 6,3 g.

ANALÝZA
protein 28 %
tuk 14 %
anorganické látky 6 %
hrubá vláknina 2,5 %
Ca 1,1 %
P 0,9 %,
Na 0,3 %
glukosamin 490 mg/kg
chondroitin-sulfát 300 mg/kg

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články