Fortify Adult Mini

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Bezlepková komplexní strava pro dospělé psy malých plemen. Receptura se správnou odezvou na tělesnou kondici, imunitu a kvalitu srsti. V krmivu jsou doplňky na regeneraci jater a efektivní trávení.

Základní informace

Výrobce
Fortify
Kód
FFADM

Popis

Vysoce stravitelné krmivo pro dospělé psy malých a trpasličích plemen. Podporuje jejich vynikající kondici, trávení a dobrou kvalitu srsti a kůže. Nutričně vyvážené krmivo bylo vytvořeno na základě nejnovějších vědeckých poznatků a je určeno pro plnohodnotnou výživu psů se zaměřením na prevenci alergických onemocnění.

Fortify Adult Mini
- Kondice, vitalita a imunita - esenciální aminokyseliny (lysin a methionin) jsou důležitou stavební jednotkou při tvorbě svalové tkáně, udržují dobrou kondici zvířete. Semena Chia společně s L-karnitinem detoxikují organismus. Vitamin E a selen jako účinné přírodní antioxidanty regenerují buňky a zvyšují obranyschopnost.
- Kůže a srst - omega-3 a 6 mastné kyseliny omezují výskyt kožních problémů. Zvýšená hladina biotinu, vitaminy skupiny B (niacin, kyselina pantotenová, aj.) a vitamin A podporují regeneraci kůže a srsti.
- Zažívání - mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidy, lněné semínko a semínka Chia podporují správnou funkci trávicího traktu a přispívají k vysoké stravitelnosti krmiva.
- Játra a detoxikace - komplex flavolignanů - silymarin, obsažený v semenech ostropestřce mariánského, podporuje správnou činnost jater, upravuje poruchy trávení a zlepšuje kvalitu pokožky. Je výborným antioxidantem, vhodným k prevenci i aktivní detoxikaci organismu. - - Kardiovaskulární systém - vitaminy E a C, L-karnitin a semínka Chia působí jako prevence srdečních poruch a napomáhají správné funkci srdečního svalu.

SLOŽENÍ
Kuřecí dehydrované maso (26 %), rýže, kukuřice, drůbeží tuk, bramborový protein, lněné
semeno, rostlinná vláknina, kokosový olej, rybí tuk, kvasnice (zdroj MOS), čekankový inulín (zdroj FOS), semeno ostropestřce, semena Chia, doplňkové látky (vitaminy, stopové prvky, aminokyseliny).

NUTRIČNÍ ADITIVA NA 1 KG
Vitaminy: vitamin A 15 000 m.j., vitamin D3 1 500 m.j., vitamin E (jako alfatokoferol) 240 mg, cholinchlorid 1 300 mg, L-karnitin 100 mg, biotin 3 mg. Stopové prvky: Cu ve formě CuSO4.5H2O 25 mg, Zn v chelátové formě zinku, hydrát 200 mg, Mn ve formě manganatého chelátu glycinu, hydrát 34 mg, Fe ve formě FeSO4.H2O 150 mg, I ve formě Ca(IO3)2 3 mg, Se ve formě selenometioninu ze Saccharomyces cerevisiae 0,5 mg. Aminokyseliny: L-lysin monohydrochlorid 12,6 g, DL-methionin 5,4 g.

ANALÝZA
protein 26 %
tuk 15 %
anorganické látky 6 %
hrubá vláknina 3 %
Ca 1,5 %
P 1,1 %
Na 0,3 %

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články