Fortify Adult Large

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Bezlepková komplexní strava pro dospělé psy velkých nebo obřích plemen. Vyvážená receptura doplněná o komplexní chondroprotektiva.

Základní informace

Výrobce
Fortify
Kód
FFADL

Popis

Krmivo pro dospělého psa velkého nebo obřího plemene. Vyvážená receptura doplněná o komplexní chondroprotektiva má optimální vliv nejen na klouby, ale podporuje i optimální srdeční činnost. Obsahuje i doplňky pro dobré trávení a podporu funkce jater.

Fortify Adult Large receptura obsahuje 75 % proteinů živočišného původu.
- Klouby - chondroitin, glukosamin, hydrolyzovaný kolagen a methylsulfonylmethan (MSM) regenerují pohybový aparát. Chelát manganu vyživuje chrupavku a omega-3 mastné kyseliny působí preventivě proti zánětu kloubů.
- Kondice, vitalita a imunita - esenciální aminokyseliny (lysin a methionin) jsou důležitou stavební jednotkou při tvorbě svalové tkáně, udržují dobrou kondici zvířete. Semena Chia společně s L-karnitinem detoxikují organismus. Vitamin E a selen jako účinné přírodní antioxidanty regenerují buňky a zvyšují obranyschopnost.
- Kůže a srst - omega-3 a 6 mastné kyseliny omezují výskyt kožních problémů. Zvýšená hladina biotinu, vitaminy skupiny B (niacin, kyselina pantotenová, aj.) a vitamin A podporují regeneraci kůže a srsti.
- Zažívání - mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidy, lněné semínko a semínka Chia podporují správnou funkci trávicího traktu a přispívají k vysoké stravitelnosti krmiva. Účinné látky obsažené v semenech ostropestřce podporují správnou činnost jater.
- Kardiovaskulární systém - vitaminy E a C, L-karnitin a semínka Chia působí jako prevence srdečních poruch a napomáhají správné funkci srdečního svalu.

SLOŽENÍ
Kuřecí dehydrované maso (23 %), rýže, kukuřičná moučka, drůbeží tuk, hydrolyzovaná drůbeží játra, lněné semeno, rostlinná vláknina, hydrolyzovaný kolagen, kokosový olej, rybí tuk, kvasnice (zdroj MOS), čekankový inulín (zdroj FOS), semeno ostropestřce, semena Chia, glukosamin, chondroitin-sulfát, methylsulfonylmethan (MSM), doplňkové látky (vitamíny, stopové prvky, aminokyseliny).

NUTRIČNÍ ADITIVA NA 1 KG
Vitaminy: vitamin A 15 000 m.j., vitamin D3 1 500 m.j., vitamin E (jako alfatokoferol) 240 mg, cholin-chlorid 1 300 mg, L-karnitin 100 mg, biotin 3 mg. Stopové prvky: Cu ve formě
CuSO4.5H2O 24 mg, Zn v chelátové formě zinku, hydrát 190 mg, Mn ve formě manganatého chelátu glycinu, hydrát 50 mg, Fe ve formě FeSO4.H2O 150 mg, I ve formě Ca(IO3)2 3 mg, Se ve formě selenometioninu ze Sacharomyces cerevisiae 0,5 mg. Aminokyseliny: L-lysin monohydrochlorid 12,1 g, DL-methionin 5,2 g.

ANALÝZA
protein 25 %
tuk 13 %
anorganické látky 6 %
hrubá vláknina 3 %
Ca 1,2 %
P 1 %
Na 0,3 %
glukosamin 490 mg/kg
chondroitin-sulfát 300 mg/kg

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články