FORESTO 70 antiparazitní obojek pro psy 70 cm

Naše cena s DPH
936,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Velikost

ks
Antiparazitní obojky Bayer Foresto přináší inovační řešení v ochraně psů proti blechám (včetně larev), klíšťatům a všenkám. Obojek Foresto poskytuje dlouhodobou ochranu po dobu 8mi měsíců, je bez zápachu, voděodolný a bezpečný pro okolí.

Základní informace

Výrobce
Foresto
Kód
FORESTO70
Hmotnost
0,3 kg

Popis

ČTĚTE VŽDY POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK!

Šedý antiparazitní obojek Foresto 70 je určen pro psy nad 8 kg váhy včetně štěňat od 8mi týdnů stáří. Antiparazitní obojek Foresto od firmy Bayer přináší inovační řešení v DLOUHODOBÉ ochraně psů proti klíšťatům a blechám včetně jejich vývojových stádií. Účinné látky se pomalu a stále uvolňují v nízkých dávkách. Jediná potřebná aplikace přípravku na jaře vylučuje porušení léčebného režimu ze strany chovatele. Obojek je bez zápachu, voděodolný a zcela bezpečný i pro okolí zvířete, je zcela neškodný vůči dětem, nedráždí kůži ani oči.

Udržování domácích zvířat v ochraně před parazity je nutností pro zabránění přenosu závažných onemocnění na ně samotné, ale i na člověka!

Obojek Foresto je účinný proti BLECHÁM po dobu 7-8 měsíců, účinnost nastupuje okamžitě po nasazení obojku. Zabraňuje vývoji bleších larev v nejbližším okolí zvířete po dobu 10ti týdnů. Foresto může být použit jako součást léčby alergické dermatitidy vyvolané blechami (FAD).

Foresto má stálý akaricidní (smrtící) a repelentní (zabraňující sání) účinek proti KLÍŠŤATŮM po dobu 8 měsíců. Působí proti larvám, nymfám i dospělým klíšťatům.
Klíšťata přisátá na zvířeti před nasazením obojku nemusí být zahubena do 48 hodin po jeho aplikaci a mohou zůstat dále na napadeném zvířeti. Proto je vhodné odstranit všechna klíšťata při nasazení obojku. Po 2 dnech po nasazení obojek zabraňuje dalšímu napadení klíšťaty.

Obojek by měl být nasazen pokud možno před začátkem sezóny klíšťat nebo blech. Přípravek je odolný proti vodě a zůstává účinný i v případě, že se zvíře namočí.

ZPŮSOB POUŽITÍ
Obojek vyjměte z ochranného sáčku těsně před nasazením. Obojek rozviňte a odstraňte případné kousky plastových spojek. Nasaďte zvířeti obojek na krk tak, aby nebyl příliš utažený (při správném nasazení lze pod obojek vsunout 2 prsty). Volný konec obojku protáhněte poutkem a odstřihněte přesahující část ve vzdálenosti 2 cm za poutkem. Obojek musí být stále nasazen po ochrannou dobu 8 měsíců. Po uplynutí ochranné doby obojek sundejte. Pravidelně kontrolujte, zda je obojek správně utažen. Pokud je to nutné, zvláště u rychle rostoucích štěňat, povolte ho.

SLOŽENÍ
Jeden obojek o délce 70 cm (12,5 g) obsahuje 4,5g Imidaclopridum a 2,03 g Flumethrinum. Pomocné látky Oxid titaničitý (E171), Černý oxid železitý ( E172), Dibutyl-adipát, Propylenglykol-dioktanodidekanoát, Epoxidovaný sójový olej, Kyselina stearová, Polyvinylchlorid.

Parametry

Parametry produktu  FORESTO 70 antiparazitní obojek pro psy 70 cm

Velikost
L

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články